josefinknave

Josefin

Annons

Helgens tripp till Sundsvall

Hej på er! Och så plötsligt var vi mitt i veckan igen och för en gångs skull är vi hemma. Eller, ja, så lite så känns det i alla fall efter att vi varit ute och flängt en hel del de senaste veckorna. Nu är jag peppad på att mysa, fixa och dona här hemma innan sommarturnén drar igång. Men! Först måste vi ju gå igenom allt som haft att göra med förra helgens flängande. I fredags morse hoppade vi ju nämligen på tåget mot Sundsvall igen!

Som icke-bilägare har vi ju tvingats bli proffs på att åka tåg med små barn (jag tänkte knappa ner mina tips till er på temat så fort tid finns). Något vi svettades av att tänka på för tre år sen är idag en piece of cake, oftast i alla fall. Jag skulle säga att den största utmaningen med att resa med tåg för vår del att momentet när vi ska ta oss från hemmet in till centralen. Tunnelbana i rusningstrafik med två barn och packning är ju ingen höjdare liksom. Men efter den inledningen kan det bara bli bättre. 🙂

Efter lite drygt fyra timmars resande var vi framme hemma hos barnens farmor…

Där drog jag och barnen igång ett kladdkakebak medan de andra fixade tackmiddag. Jag har genomskådat en baktaktik B börjat med på sistone. Han brukar hjälpa mig att hälla i ingredienserna i skålen och varje gång decilitermåttet med sockret ska träffa bunken har han spillt. Eller, ja, ”råkat” spilla kanske man ska säga. Så jäkla smart ändå att ”råka” hälla lite socker på sidan så att man kan äta upp det. Synd att jag kommit på det nu bara, hehe.

Vi åkte också till mataffären för att bunkra med mat och grejer till dagen därpå då det vankades DOP för den här lilla bönan. Mer om det imorgon! 🙂

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons