josefinknave

Josefin

Annons

Dags att planera dop!

dop1 dop2

Såhär såg det ut när vi förberedde B’s dop för snart 2,5 år sen. Hans dop blev STORT och skulle kunnat passa en kunglighet med tanke på hur mycket folk som kom och vilken cirkus det var. Även den här gången kommer vi ha dopet i Sundsvall, där barnens farmor och farfar bor och även jobbar som präster, men den här gången ska vi nog skala ner det hela liiiiite, hehe. Klassiskt andra barnet-syndrom..

För det första ska vi köra så mycket catering det bara går för att slippa fixa och dona med mat och tårtor. Sen kommer vi nog slå ihop dopfikat med en lättare middag för de långväga Stockholmsgästerna istället för att köra både dopfika OCH middag etterråt. Men jag tror att det kommer bli toppen!

Inför B’s dop tryckte jag egna servetter med hans namn på, köpte konfetti och köpte bokstäverna till hans namn i kartong och målade i samma färgtema. Jag kanske (eller, ja, kanske och kanske – vem försöker jag lura?) inte kommer ha tid att fixa lika mycket den här gången, men NÅT pyssel skulle jag gärna få till speciellt för K’s dop. Sitter ni inne på några roliga doppyssel? Eller andra knep som gör dopplaneringen smidig? Berätta gärna! 🙂

Vill ni läsa mer om B’s dop och kika på bilder finns inlägg om pynt till dopet här, förberedelserna inför dopet härdopceremonin här, och dopfikat här.

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Sara

    Jag är i exakt samma sits., dopet är om en månad. Förra gången bakade jag alla tårtor och hade massa pynt. Men nu ska jag beställa tårtornfrån Ica maxi, typ vanliga prinsesstårtorna fast vita och sen kommer jag göra egna dekorationer. Tror det blir som en vimpel med hans tre olika namn, ett på varje tårta. Man tar och klipper ut namnet i ett snyggt papper, limmar fast på ett snöre som man sättet fast på två grillpinnar som man kör ner i tårtan,

Annons