Uppladdning inför förlossningen? – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Uppladdning inför förlossningen?

God morgon! Här sitter jag med min andra frukost för dagen – fil med päron, banan OCH blåbär och såklart havrefras (som jag ätit minst en gång om dagen de senaste veckorna, men det är ju så gott!). Nytt sen igår kväll är nämligen att jag har blivit hungrig på ett sätt som jag inte varit sen början av graviditeten. De senaste veckorna har jag ätit miniportioner (OBS ofta dock) och helst något kallt eller just en filtallrik eftersom det känts så trångt i magen och jag dessutom har straffats med jordens halsbränna efter varje måltid – men så helt plötsligt sen igår är jag jättehungrig och vill bara ätaätaätaa. Hade det inte varit för att halsbrännan har exakt samma status nu som på senaste tiden hade jag trott att det var för att magen sjunkit och gett mer plats åt magsäcken. Men då borde väl inte halsbrännan vara lika aggressiv? 

Nu går jag istället på teorin att det här är ett av kroppens sätt att ladda inför förlossningen. Jag hade dessutom faktiskt EN värk i morse, så nåt håller ju på att förberedas helt klart. Sen om min kropp valt att börja förbereda sig inför förlossning om ett dygn eller om den är ute i mer god tid och redan jobbar och planerar inför nåt som kommer ske först om två vet man ju tyvärr inte. Den här ovissheten!!!

Idag får jag i alla fall distrahera mig med något roligt, nämligen en dejt med mina kolleger. 🙂 Men mer om det sen, för nu ska jag ÄTA och se på Skam.


Häng gärna med på Instagram också förresten, josefinknave heter jag ju där. Blir ju åtminstone liiite mer realtid där vilket ju kan kännas lite extra aktuellt i dessa tider… 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. E

    Gud vad spännande! Några/någon dag innan min förlossning drog igång gick jag också från att äta miniportioner till att äta som bara den. Allt gick i haha! Hoppas det drar igång för dig snart 🙂 kram

Annons