josefinknave

Josefin

Annons

Graviditeten – vecka för vecka

Jag fick ett ryck härom kvällen och började gå igenom mitt bloggarkiv från tiden då jag var gravid. En lyx med att vara bloggare är ju att jag har allt dokumenterat, men trots det känns det som att mycket försvinner och glöms bort av mig själv när det gått några månader. Därför har jag gått igenom mina graviditetsveckor och sparat ner alla veckoinlägg, så att jag har dem mer tillgängligt. Kanske framkallar jag dem någon gång i en fotobok att ha i bokhyllan? Vi får se!

Jag tänkte hur som helst att vi kunde ägna denna tisdagseftermiddag åt att ta en trip down memory lane och kika på bloggpreggoveckorna. Hur många av er har hängt med sen start? 🙂

Första magbilden! Plutt!

VECKA 17

VECKA 18

VECKA 19

VECKA 20

VECKA 21

VECKA 22

VECKA 23

VECKA 24

VECKA 25

VECKA 26

VECKA 27

VECKA 28

VECKA 29

VECKA 30

VECKA 31

VECKA 32

VECKA 33

VECKA 34

VECKA 35

VECKA 36

VECKA 37

VECKA 38

VECKA 39

VECKA 40

VECKA 41 (!)

 Sen kom han. <3

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. Sofia

  Har hängt med sen… jag vet inte? Alltså sen flera år? Ett bra tag innan graviditeten. Bara hängt och hängt! 😉 och här blir jag kvar.

 2. Helene

  Det var en blogger som linket til deg da du kom ut med at du var gravid, men husker ikke hvem! Gaaah. Elsket å følge med (elsker fortsatt å følge med). Da jeg selv ble gravid var det ekstra gøy å gå tilbake og lese om da du var like langt som meg. Nå har jeg en liten jente på tre uker her 🙂

 3. Eywa

  Hittade dig först på gvfv! Så följt graviditeten därifrån men inte på bloggen tyvärr! Får väl kika på inläggen därifrån nu istället! 😀

 4. Tove

  Jag har hängt med från start (och även ett tag innan dess!). Nu händer det att jag smyger tillbaka i ditt arkiv för att läsa om dina graviditetsveckor när jag själv passerar dem! 🙂

Annons