josefinknave

Josefin

Annons

Dopet – dopfikat

Såå har vi kommit till sista delen av det uppdelade dopinlägget. Förberedelserna kan du läsa om här och själva ceremonin kan du läsa om här. 🙂

När lilleman var döpt och klar (och jag räddat min syster från att svimma i kyrkan) begav vi oss över till församlingsgården som vi pyntat och fixat i tidigare på dagen. En snäll vän till Martins familj hade smitit dit innan dopet var helt klart för att ställa i ordning allt det sista, grädde och grejer ställer man ju inte så gärna fram flera timmar innan. Dessutom ville vi bjuda på korv med bröd eftersom många hade rest flera timmar på morgonen för att hinna till dopet och det behövdes ju roddas med.

Vi var en del, hehe… Jag är så glad å bebins vägnar att så många kom, för hans skull liksom! Snacka om att bli bortskämd med uppmärksamhet… 🙂

Fikabuffén var rejäl. Såhär såg min systers portion ut.

…och såhär såg min tallrik ut, hehe. Fast (!!!) jag delade faktiskt tallrik med Martin. …även om jag inte skulle ha nåt emot att äta allt det där själv, men jag var ju tvungen att mingla lite också. Det ni ser är hur som helst prinsesstårta, hallontårta, kanelbulle, daimtårta, kärleksmums, äppelkaka och citronkladdkaka. MUMS.

Bebin tyckte att det var så himla trist att han inte fick smaka en endaste smula. Man kan faktiskt inte få allt här i världen! :/

Sen hade det väl egentligen varit helt okej att runda av dopfirandet, men eftersom min gulliga släkt kom långväga ifrån slog vi till på en middagsbjudning också. Först pustade vi ut en liten, liten stund på sängen innan det var full fart igen.

Två stolta morbröder! Jag är som sagt så himla glad att så många ville komma och fira med oss. Dopet blev mer lyckat (och betydligt större) än vad vi någonsin kunnat drömma om och vi känner oss så otroligt bortskämda med både kärlek och stöd. <3

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons