josefinknave

Josefin Knave

Annons

En bra torsdag

IMG_6063.JPG

Dagens frukost består till 1/4 av en kokossmoothie! Jag ska uppdatera er om hur chiapuddingen blev, till den använde jag ju kokosdryck. Resterna av drycken gjorde jag smoothie på och det blev succé! GOTT! Kokosdryck, massa hallon, kokos, vaniljpulver, liite citronyoghurt och banan.

God morgon! Jag tänker inte skriva en bokstav om nattens sömn på grund av jinxskräck, bara så att ni vet…… Nu är i alla fall en ny dag och jävlar i mig vad den ska bli bättre än i går, det har jag bestämt. Om man bortser från deppvädret här i Stockholm har den faktiskt rätt bra förutsättningar. Min puls är något förhöjd i skrivande stund eftersom Boman tar sin morgonnap och jag därför har jag lite datortid. Det är mycket som ska hinnas med på den här lilla datortiden! Blogga, såklart, förhoppningsvis svara på kommentarer och skriva intervjufrågor till en telefonintervju jag har under förmiddagen. Även om jobb såklart kan stressa är det något som får mig att må bra på andra plan. Jag får ut så mycket av den där känslan av att bocka av något och känna att jag gjort något under dagen när jag går och lägger mig. Ibland hade det såklart varit skönt att inte vara så beroende av den känslan men nu är det som det är, och därför är min jobbtid i dag något som bidrar till att det här talar för att bli en tillfredsställande dag.

I eftermiddag ska jag och lilleman på ett spännande studiebesök! Efter att jag skrev om mitt nackont orsakat av vår bärsele hörde Babybjörn av sig och frågade om jag ville komma och testa deras andra modeller för att se om det var det som var felet, att vi inte har en modell som passar oss. Ja, att hälsa på där tackar i alla fall inte jag nej till. Så spännande! Fast det får gärna sluta regna innan vi ska ge oss av….

Nej, nu måste jag knappra vidare här på datapatan. Vi hörs om en stund igen!

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons