josefinknave

Josefin

Annons

Min egen Youtube-kanal

Som jag hintade om i går har jag ju fått äran att dra igång ett nytt projekt, som en förlängning av bloggen. Jag tyckte att det var så himla roligt att göra material till Gravid vecka för vecka så ni kan gissa om jag blev glad när jag fick frågan om jag ville starta min egen kanal. KLART JAG VILLE! Innan det här tänkte jag typ att Youtube = musikvideos och filmklipp med kattungar men oj, vad jag hade missat grejer. Youtube är ju enormt och kryllar av kanaler som drivs av helt otroligt kreativa människor. Det finns liksom allt från matlagningsprogram till make up-inpo och humorsketcher. Och så det segment dit man kanske kan klassa mig från och med nu – lifestylevideos/vloggar.

På min kanal, som ni hittar här, kommer jag leverera ett klipp i veckan. Formen kommer väl med tiden, tänker jag, jag måste nog prova mig fram lite – men min tanke just nu är att jag ska bjuda på en mix av det ni fick se i Gravid vecka för vecka, fast med fokus på föräldraliv i stället för graviditet, och DIY-tips och hemmafix. En salig blandning helt enkelt, precis som ni är vana vid här på bloggen, fast i rörlig form. Mitt mål är att lägga upp ett nytt klipp varje vecka och för att ni som är intresserade inte ska missa något (och ge mig lite pepp 😉 ) tycker jag att ni ska trycka på ”prenumerera” uppe i högra hörnet. På så sätt får ni veta varje gång jag lägger ut ett nytt klipp!

Youtube har blivit den perfekta underhållningen för mig när jag matar och myser med en sovande B. Att flaskmata tar ju i princip lika lång tid som en amning och när B går in i sin matkomadvala och slutar bry sig om mina försök till ögonkontakt är det härligt att ha några klipp att förlora sig i. Just nu följer jag såklart Gravid vecka för vecka. Julia är i slutet av graviditeten (kanske den mest frustrerande tiden) och lär föda vilken dag som helst vilket är såå spännande. Sanna födde ju i veckan och det ska bli kul att se hennes första klipp med bebis utanför magen. Eftersom bebisarna börjar ploppa ut nu har även två nya gravidisar introducerats den här veckan, nämligen Sandra och Elisabeth. Det ska bli roligt att ”lära känna” dem! Sen följer jag också Vanjas kanal, ni vet henne vars kejsarsnittsklipp i Vecka för vecka i vintras som jag bölade ögonen ur mig till, som är så himla mysig. Och såklart min grymma VR-kollega Clara Henry som är så sjukt grym. Ja, kort sagt, Youtube är himla bra mata bebis-underhållning!

Okej, hur långt kan man skriva om Youtube egentligen..? Jag verkar kunna babbla på i en evighet. Kommer ni förresten ihåg när Martin och jag slog vad om B’s födelsedatum, vikt, längd, födelsetid och födelsefrisyr (haha) under graviditeten? Mitt första klipp på min egen kanal är nämligen en uppföljning på det! Vi reder ut vem som vann och vem som blir skyldig den andra en utemiddag – resultatet ser ni här nedanför. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=ntbPngpBl7E” size=”large”]

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. Vanja

  JoseFIIIIN! SÅ himla skoj att vi blivit US-kolleger, då lär vi ju ses snart! Skoj! Underbart med egen kanal, kööör på bara! Tack för dina fina ord i inlägget, gulle dig och grattis till din toksöta lilla bebis! <3<3<3

  1. JosefinKnave

   Vanja! Det känns verkligen jättejätteroligt, jag är SÅ peppad. Vi kanske ses på nästa partnerträff? Jag håller tummarna! Tusen tack och stor kram! <3

 2. Katarina

  Ni är verkligen ett fint par, ni ser verkligen ut att trivas tillsammans. All lycka till er och eran fina bebis! 🙂 kramar från en tjej som är gravid i v.38 😀

 3. hanna

  Så himla kul att du fortsätter!!!
  3 dagar över tiden här och hoppas på en Josefin och Martin, 4 dagar!

 4. Stina - Tillvaron.se

  Vad spännande, det ska bli roligt att följa 🙂 Jag hittade ganska nyligen till din blogg genom Hanna & Martins podcast och måste bara säga att den snabbt blev en stor favorit! Tycker mycket om ditt sätt att skriva och att du skriver ärligt, sakligt och personligt 🙂 Blir glad varje gång jag ser att du uppdaterat, tack för en härlig blogg och grattis till bebben!

  tillvaron.se/stina

Annons