NYTT AVSNITT: Första tiden hemma – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

NYTT AVSNITT: Första tiden hemma

Medan jag går hemma och jämrar mig i hunger på grund av en alldeles för sen middag (självklart valde vi att göra pommes i ugn som aaaldrriiiiggggg blir klara aaahhhhh) får ni ta del av något lite roligare, nämligen mitt sista Gravid vecka för vecka-avsnitt! I förra veckan när vi var alldeles superfärska på hemmalivet med B fick vi filmbesök, och vi fick passa på att berätta om vår första tid tillsammans. Vi hade, såklart, inte hunnit förbereda oss så det är lite svamligt emellanåt, men ni vet ju att jag är sån ibland. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=dcHCZVJyBp8″ size=”large”]

Nu är alltså min tid som Vecka för vecka-medverkande över, men youtubandet är inte slut för det kan jag tala om! Jag har nämligen fått äran att jobba vidare med gänget bakom serien och pyssla med min egen youtubekanal. Jag kommer berätta mer om den i morgon, men vill ni smygkika redan nu hittar ni den här.

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. Hanna Watson - nygift i Kanada

  Alltså ni är så himla fina. hur ni pratar
  med varandra och till varandra. så mjukt och fint. Jag är en rätt ny läsare och ser fram emot att följa er vidare. kram från anada

  http://exiback.blogg.se

 2. Natalie

  Jag går in i vecka 20 imorn med mitt första barn och måste säga att den här vidon fick mig att storgrina och längta ihjäl mig efter mitt lilla barn. Kommer följa den här bloggen helt maniskt hädanefter, så skönt att hitta en blogg om en mamma i min ålder som pratar om saker som intresserar mig 🙂

 3. Angelina

  Fick hem ett nytt kontokort från Handelsbanken idag, visst är det väl du som står oh handlar på en av bilderna i foldern? 😮

 4. Jennie

  Åååh men gullevän vad liten o söt man kan va 🙂 Nu skriver jag det som alla redan sagt hundra gånger åt mig; har mitt barn verkligen varit sådär liten?! O då är han ju ändå jätteliten ännu med sina ynka sju veckor! Åh de växer så snabbt, snart flyttar de hemifrån!

Annons