josefinknave

Josefin

Annons

NYTT AVSNITT: Direkt från BB!

Avsnittet med klipp från förlossningen är HÄR! Här får ni se mig prata i en värkpaus under latensfasen, se mina rödgråtna ögon i taxin på väg till förlossningen (anledningen till tårarna kan ni läsa om i förlossningsberättelsen del 2 här), känna stämningen i vårt förlossningsrum och bäst av allt – hälsa på B, bara en dag gammal. Jag tycker att de klippte till det så himla fint. Jag är dock lite orolig för att min egen resumé där i slutet ska låta lite för klacksparkig, liksom “sen krystade jag på i 20 minuter och så var han ute” *lyckligt obekymrat skratt* så ni får gärna ha i åtanke att det där är en väldigt kort sammanfattning av förlossningen och att ni får en mer uttömmande berättelse här i bloggen. 🙂 Jaja, ni är ju inte dumma, jag är säker på att ni förstår. Här kommer klippet!

https://www.youtube.com/watch?v=dRZXktYsh7M” size=”large”]

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. hanna

  men skämtar ni vilket underbart barn!! han är helt klart en old spirit, det ser jag i hans ögon! vilken skatt! lycka till med allt hela familjen <3

 2. Josefin v 39

  Så fint klipp! Gråter för fullt och längtar tills det är dags 🙂
  Ni ser så himla fina ut ihop ni tre, tänk vilken tur att det blev just han som kom till er 🙂
  Vi var på sista besöket hos vår BM idag, sen går hon på semester. Känns lite konstigt att nästa gång jag träffar henne är på återkollen om 3 månader och då har jag fått barn 🙂

 3. sassa

  Så härligt att se och vem kan låta bli att fälla en tår när man får se underverket?! Han är verkligen sjukt fin! Och du ser så orimligt fräsch ut mitt i värkarbetet. Grattis till goda gener! ☺

 4. Marie

  Åh, ögonen blir alldeles tåriga. Så vackert och fint och underbart! Måste säga igen att du verkar så samlad och lugn. Både i det du berättar i vecka för vecka och hur du skriver i förlossningsberättelsen. Impad!
  Kram

 5. Jennika

  Tack för att ni delar med er av allt! Stort Grattis till lille B och jag ser fram emot att få fortsätta hänga med er i vardagen! Och ja, jag är ännu mer sugen på en liten knodd nu 🙂

 6. Clara

  Hjälp vad fint det var! Blir alldeles rörd, eftersom man märker att ni är helt rörda. Ååååhhh! Vill. Också. Ha! 😀 <3

 7. Emma

  åh gud, bara sitter och gråter <3 Så himla fint klipp och nu längtar jag bara ännu mer efter vår lilla <3 Grattis och lycka till med allt! <3

 8. Caroline

  Herregud vilken underbar liten unge, och vad han verkar vara med och uppmärksam på omgivningen! Är det verkligen möjligt att det är en så där fantastisk liten varelse jag har i magen nu? Helt otroligt! Tårarna rinner när jag föreställer mig vår bebis i famnen sådär… Det ser verkligen helt underbart ut!

 9. Louisefoto

  Så himla fin film på er. Ni verkar vara så fina människor du och Martin. Är glad att ja hittade din blogg via gravid videon på youtube

Annons