josefinknave

Josefin

Annons

NYTT AVSNITT: Sista dagarna som gravid

Åh, igår kom ett nytt avsnitt av Gravid vecka för vecka, och det här känns lite extra speciellt för mig. Det sammanfattar vår vecka 40, alltså veckan innan B kom. Jag var övertygad om att jag skulle gå över tiden mer än 4 dagar så när det här spelades in hade jag verkligen ingen aning om att världens största grej bara låg några ynka dagar bort. Att jag skulle sitta såhär med värkar:

20140702-132228-48148325.jpg

Eller att Martin skulle säga “hejdå” till magen:

20140702-132309-48189999.jpg

Det här är också det sista som är filmat med kaggen, tänk att han låg där inne hela tiden? Hoppas att ni gillar avsnittet. Nästa vecka kommer ni få se delar av vår resa till och kring förlossningen, för ja, vi filmade faktiskt en del. 🙂 Här hittar ni veckans avsnitt:

https://www.youtube.com/watch?v=5EnrRepkluE” size=”large”]

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Paula

    Fan vad häftigt ändå att du har allt sånt här på film och bild, kommer bli så kul för lilla B att läsa/se när han blir större tror jag =)

  2. Frida

    Stort Grattis till er lille knodd, så fin han är! Hoppas att allt gått bra och att du får må bra i din Crohns. Har också Crohns och fick en sån för ca 18 månader sen. Tack för en bra blogg!

Annons