Skita i fred

Nu vågar jag nästan tycka att det är vår

Godmorgon!
Nu imorse när jag vaknade så var det så ljust och till och med soligt!! Jag somnade jättesent och var supertrött, men kände ändå att det inte blev överväldigande. Tvärtom. Jag blev så positiv och lycklig att jag planerar allt kul jag och barnen ska göra i vår.

Vi ska köpa stormkök så vi kan gå iväg och laga lunch utomhus. Vara iväg en hel dag och laga lunch så… Det tror jag verkligen barnen skulle uppskatta.
Vi har en del grejer vi ska ”jobba” med som vi skulle börjat med i höstas, men som av olika anledningar inte blev av.  Och nästa vecka har vi nog lite vår-/påskpyssel som vi kanske vill göra.

Ja jag vet inte om det är kortisonet, förhoppningsvis i kombination med ljuset i så fall, men oj oj jag känner mig energifylld! Så värt efter en evighet av sjukdomar :)

Jag hittar inga bilder från våra små skogsturer, men här är några från en utflykt i somras. Då hade barnens mormor fixat massa god mat till oss, till och med gjort egen ketchup (utan socker och citronsyra… Så omtänksamt och gulligt faktiskt!), och en ordentligt smarrig efterrätt.
Vi var på Eriksberg och kikade på vilda djur. Vildsvinen satte sig i barnens minne och barnen pratar om det fortfarande ibland. Så fanns också roliga lekparker och hinderbanor!! Alltså på riktigt, ett väldigt värt utflyktsmål – oavsett ålder!

DSC_1110 DSC_1111 DSC_1116 DSC_1121 DSC_1132
DSC_1148 DSC_1152Småttingarna sover och jag ska dricka mitt kaffe och sätta igång en maskin tvätt. På agendan idag stod brödbak, ikappstädning och lite prommenix kanske. Vi får se vad vi gör. Det är en dag imorgon också ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.