Skita i fred

Söndags-hittepå

På söndagar är det ”fullt ös” för familjen.

Lo har precis börjat på skridsko-åkning och Nea på dans. Så det är mycket körande för chauffören i familjen (jag ;) ) och dessutom måste hela familjen med på skridskorna eftersom föräldrar måste vara med och Niclas är den som har skridsko-skillsen här.  Bra uppdelning… Men det är så roligt att få se och höra om hur de upplever det.  Lo har utvecklats mycket på bara två veckor! Nea får vi inte titta på, men hon sa att det var myyycket roligare denna gången – utan mamma.
Mina stor små barn!

IMG_1143-0.JPG IMG_1144.JPG IMG_1146-0.JPGLo över tekniken ;)

IMG_1147-0.JPGEfter dansen så stannade jag och Nea i kaféet och köpte kexchoklad och pratade en stund. Så väldigt härligt!!

Vi har annars tagit det rätt lugnt i helgen. Jag har jobbat lite och sen har vi bara haft lördagsmys. Med godis och film! Veckan som kommer nu har vi fullt ös. Niclas ska iväg två dagar, vi ska förbereda första barnkalaset (inomhus- picknick) och sen en del annat.

Det här med barnkalas ska ju bli sååå kul! Jag ser fram mot det en massa och framförallt känns det så speciellt att min lilla Nea ska ha det. Och alla hennes tankar och känslor hon har inför detta stora <3 Älskade barn!! Min lilla stora tjej! Tänk att hjärtat växer ett par storlekar varje gång man tänker på sina barn – för det kan omöjligt bara gälla mig?
Vidar, vår lillplutt! Han har krypit ett litet tag och sitter otroligt stadigt! Det liksom bara poff, kom sådär oväntat nästan! En dag satt han och vinkade till mig, glad som bara den!

IMG_1131.JPG

En riktig goding, med runda kinder och världens leende! Här har han lånat syrrornas solglasögon. Det gillar han. Tänk han på stranden i sommar ;)

Ber om ursäkt för riktigt kass bildkvalité i detta inlägg… Mobilen är så enkel att fota med! Systemkameran har jag blivit riktigt dålig på att komma ihåg och ta med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.