Skita i fred

Vår vecka och Lillebrors namn

Förra veckan jobbade ju Niclas och helt ärligt så vart jag väl lite nervös för hur det skulle gå. Lillebror tänkte inte alls bryta våra barns trend och vara välfungerande i magen nämligen, så han har varit lite kinkig till och från. Men det gick HUR bra som helst. Även om vädret var skittrist så led det ingen nöd alls på oss.

Min mamma, ”Bobo” alltså, var här två dagar. Det var skoj och vi bakade med lera och lekte massor med vår tågbana.  Det var rätt tråkigt väder så vi höll oss mest inne då.
Annars har vi bara tagit det lugnt, byggt kojor, läst, ritat osv. En dag slängde jag och barnen ihop lite fika och gick till en ”ny” lekpark – som barnen älskade! Dagen efter bakade jag pizzamuffins och så gick vi dit igen och åt mellanmål och lekte flera timmar. Jätteroligt och ska vädret fortsätta såhär så kommer vi leta fler lekparker att upptäcka och leka i.
Mio, vår lilla virvelvind, är ju så otroligt framåt. Eller… jag släpper nog mer på tyglarna vad det gäller henne och har väl inte heller fått någon möjlighet att göra annat ;). Hon är på både rutschkanor och stora gungor och lär sig fort!

Det har gått toppen med allihop, ibland är det enklare att vara själv med barnen, men det är ändå jätteskönt, lyxigt och roligt att vara samlade resten av sommaren :)

Utflykt-15Lite blandat. 

Nu är lillebror sex veckor och äntligen har vi enats om alla namn. Det tog tid, men inte längre än med Nea som fick sitt namn när hon var åtta veckor.

Vidar<3Måns Ebbe Vidar

Vidar är en glad liten skrutt, trots sin lilla mage. han ler med hela ansiktet ovh jag kan inte se mig mätt på honom. Han har också anlagt den trivsamma dubbelhakan och de extremt runda och goa kinderna :

Vidarx4

Titta bilden längst ner till höger, suddig, men såå goooo kind. Ja, han är så fin så hjärtat värker.

Nu ska jag knyta mig ;) Natti.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.