Skita i fred

Lillebror en enmånaders palt

DSC_1193 Åh tänk, imorgon är vår lille palt en hel månad redan! Hans känns så stor och liten på en och samma gång. Det känns som han vuxit så himla mycket på denna korta tiden och ändå är han ju väldigt pyttig. Jag, eller ingen av oss i hemmet, kan sluta pussa på honom, lukta på honom eller njuta av honom. Alla tjejerna är fortfarande lika stolta, även om Nea kan tycka att det ju är himla trist när han äter. Visst är han helt ljuvlig!!

Lillebror ler IMG_1289

Han är så väldigt lik sin morfar! Lik morfar men söt ändå med andra ord. Ska se om jag kan få en bild på dem tillsammans någon gång. 

Det är så speciellt när man kikar på sitt lilla barn och möts av den mest intensiva blicken som finns och helt plötsligt slår hela ansiktet ut i ett enda stort leenden. Få saker får mitt hjärta att smälta mer. Åh ljuvliga ungar!! Och Lillebror – det är nästan så han brister ut i skratt när vi kikar på varandra. Då blir jag så himla löjligt stolt och han får mig att känna mig som världens mest speciella person. Ljuvligt, som sagt.

Lillebror i stugan

Idag har vi haft en riktig slödag. Jag och barnen vaknade strax efter 6 och då fick de lite morgonvälling. Sen bakade vi frukostfrallor och efter frukost så råkade jag lägga mig i sängen och somna ett par timmar. Sedan var jag som bakfull hela förmiddagen.
Nu har jag dammsugit hela huset (vill göra det ordentligt varje dag, särskilt på sommaren, så man slipper massa småkryp! Blää…), rensat lite i lekrummet och under tiden har resten av gänget varit i lekparken. Snart middag och sedan hoppas jag vi slappar lite mer – det är ju för tusiken semester ;)Bild 2015-07-12 kl. 17.10 #2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.