Skita i fred

Vår fjärde lille Palt! Älskade barn <3

DSC_0989Här är vår fjärde lille palt! På bilden är han inte ens ett dygn men idag är han hela 11 dagar. Han kom 13/6 kl 22.28 – nio dagar efter BF. Ja… Det blev en liten son. En helt fantastisk liten skapelse och vi är så kära allihop! Det känns så fantastiskt att få vara mamma till dessa små härliga personer.

Allt går väldigt bra och just för tillfället ligger han och snosar gott i sin lilla liggdel intill oss i soffan. Min faster har gjort världens finaste babynest till honom och vi ska snart få det. Men tills dess har vi liggdelen. Och den passar himla bra. Han ligger i den, på köksbordet, om dagarna och sover. Han trivs med allt ljud och stök här hemma. Som på BB. Han var lite orolig första dagen, alltså sådär lite… Ja jag vet inte hur jag ska förklara, men jag märkte när alla storasystrarna dundrade in på BB-rummet för att hälsa på, att han blev SÅ otroligt mycket lugnare och somnade med en gång. Helt avslappnad var han! Väldigt häftigt vad de vänjer sig vid ljuden i magen!

Allt har gått superbra – förlossningen, tiden på BB och första tiden hemma. Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag njutit hela tiden, av hela familjen och av allt som är här hemma nu. Men det kliar i fingrarna och jag vill så gärna dela med mig av mer. Så snart kommer lite uppdateringar om förlossning osv.

Lillebror, som vi kallar honom, har ännu inte fått något namn. Vi är väl nästan säkra på andranamnen (eller vad heter det när ”andranamnen kommer före tilltalsnamnet?), men detta med tilltalsnamn… Inte vår starka sida att vara snabba med.
Håll till godo.

DSC_1075Älskade palt – här nio dagar. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.