Skita i fred

Läsa bok

Jag är en äkta bokmal. Eller ja.. Jag var i mitt tidigare liv;) Nu läser jag inte så mycket tyvärr, jag tar mig inte den tiden riktigt.
Jag har, sedan jag var liten, alltid haft mycket böcker. Och många finns sparade! Barnen har SUPERmycket böcker, som bara väntar på att få upptäckas.
Nea är den av alla tre som varit mest intresserad. Hon har kunnat sitta ner så länge jag kan minnas (i alla fall sen hon var ca 1,5 år?) och vi har pekat i böcker, läst och upptäckt tillsammans. Helt ljuvligt!

Lo, som har myror i brallan, har inte suttit still och lyssnat så mycket. Men NU äntligen!! NU börjar det lossna och det känns så himla bra. (Mio gillar att bläddra i böcker och hinner jag så brukar jag försöka peka på något och säga vad det är på en sida. Men hon har sällan tid att vänta. Bläddra är det som är skojigast!)

Så idag, efter dagis, kom Lo och ville att jag skulle läsa. Vi kröp ner i hennes säng en liten stund och läste. Jättemysigt! De fick ju en våningssäng för ett par veckor sedan, och det känns verkligen som en liten koja där! Och det hade ju varit lika mysigt ändå. Hon är en riktigt gosig tjej! Som snart fyller tre… Herre… Tre år! Min lilla plutta. Det känns som igår vi hade hennes tvåårskalas!

DSC_0993

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Vi har också SJUKT mycket böcker. Barnböcker alltså! Det är verkligen mysigt att läsa med barnen. Och så brukar vi gå till biblioteket. Det finns så mycket bra böcker (och så finns det en hel del dåliga också). Men det är mysigt att läsa tillsammans!!