Skita i fred

utvecklingssamtal nr 2

 

DSC_0906
I eftermiddags var det dags för utvecklingssamtal nr 2 (för idag!), denna gången gällde det Nea. Vi fick veta att hon tar väl hand om sina vänner och är en bra kompis som låter alla vara med oavsett när de väljer att vara med i leken – hon hittar plats för dem. Hon gillar precis som Lo att vara med och pyssla och är positivt inställd till det mesta de hittar på!
Hon har mycket fantasi sa dem och ja… Det har hon absolut! Mycket funderingar och kloka tankar. Kändes mycket bra att ha varit på det samtalet.

Vi har haft en del problem med denna avdelningen, sedan förra terminen. Kommer inte gå in närmare på detta just för tillfället, men det har varit en tuff period för oss och vi har tappat lite av vår tillit till vissa delar ur personalen (absolut inte alla!). Därför har vi också sökt till ett annat dagis. Och vi hoppas på att snart få veta om vi får plats. Har hört lovande saker, men vill prata med det nysa förskolan först – så vågar inte riktigt ropa hej!

Nu ska barnen sova och jag ska försöka orka ut och måla klart sängen som vi ju hoppas få till i helgen! Vill gärna ordna till lite här inomhus också innan jag går och lägger mig. Finns inget värre än att gå upp till stök på morgonen – men det händer som tur är inte så särskilt ofta här (sen är ju allt relativt och vissa grejer får vi inte undan! Men det är jag just nu för trött för att bry mig om ;) ).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.