Skita i fred

Ett snopet hus.

DSC_0811

I morse var jag (och Mio) på utvecklingssamtal för Lo. Denna underbara unge! Jag är så stolt över henne. Hon är en så omtänksam och fin person, som ändå tar för sig och är drivande i lek och annat – fick jag berättat för mig. Men att hon är omtänksam och bryr sig otroligt mycket om andra det visste jag ju redan!
Jag tycker det känns fantastiskt att få höra om detta eftersom jag ibland kan bli lite orolig då hon är så snäll. Men att hon står tillbaka och gör avkall på sig själv är inget jag tänker oroa mig för längre. Hon har också blivit tuffare och vågar mer (grovmotoriskt tänkt alltså) vilket känns kanon! Som vanligt är hon ALLTID glad på förskolan och är positiv till allt de hittar på. Hon älskar att leka och pyssla, måla ,klippa, klistra, glittra osv osv osv.

bild 1-2

Nyss har jag slängt ihop lite middagsmat och käkar lunch medan Mio sover. Ska på utvecklingssamtal nr 2 snart och sen in till stan och klippa svintohåret lite. Jag vill gärna ha det gjort innan sommaren och baby-deliver. Så slipper jag ha det att tänka på! Jag tänker alltid att jag ska klippa mig var tredje – fjärde månad, men det blir typ en – två gånger om året. Sen vill jag ju spara och ha det långt. Men det får ju alltid klippas av en bra bit eftersom det blir slitet! Typiskt mig.

bild 2-2

Vi håller ju på att måla om huset och behöver ha det gjort innan de ska sätta upp markiser. Men det tar sådan tid att igår köpte vi en färgspruta från Bosch. Jag hoppas Niclas tänkte fixa med den imorgon, för just nu ser huset ut som det har ögonbryn! Hahaha ser verkligen sjukt kul ut när man kommer på håll. Vårt hus ser så snopet ut. Vi har dessutom ingen bra stege heller så vi har liksom kluddat på färg lite varsom. Jaja det är inte så nog! Det blir alltid bra tillslut i alla fall.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.