Skita i fred

Lo 2 år – Hattparty (Bildbomb)

Eftersom dator, kamerasladd m.m förhindrat mig från att lägga över bilder i datorn så kommer jag slänga ut lite inlägg som jag gärna vill ha på bloggen. Även om det är långt i efterhand.

DSC_0268

Snart fyller Lo tre år. Vår älskade plutta. Senaste tiden har hon börjat prata så mycket. Funderar och berättar massor för oss.
Nu har hon även kommit in i en period som är lite känslig. Det är svårt när man inte får som man vill och när det inte blir som man tänkt sig – fullt förståligt. Jag blir likadan. Men vi övar på att ordna upp det. Så att vi i lugn och ro kan diskutera kring alla viljor och önskemål.

I alla fall. Tre år… Hon har önskar sig en aptårta… Och en tingeling-tårta (jag ångrade mig bittert när jag visade henne att sådana finns. För Tingeling ligger över min kunskap skulle jag gissa på. ).

Förra året hade hon hattparty, här får ni lite bilder från födelsedagsfirandet :)

MORGONFIRANDE

DSC_0147Jag och Lo förbereder födelsedagsfrukostgröten. Mannagryn – poppis gröt. 

DSC_0151

Inväntar presenter

DSC_0180

Happymais från ekoleko.se. Majskrokar med färg som man bygger ihop. 
DSC_0174

Spel

DSC_0170

DSC_0157

DSC_0154

Bilderna är i oordning, men här står familjen och laddar inför sång. 
DSC_0152

Jag vet inte hur ni andra familjer gör, men våra barn har inga direkta tider som de alltid vaknar. Därför är det enklast att göra såhär. Sång på sängen kan de få när de är äldre, eller sover längre (Nea är lite tröttare än de andra så hon har fått sång på säng några gånger :) )

 

Födelsedagskalas (Hattparty, alla gäster hade hatt)
DSC_0338

Lo och Julia skojarDSC_0336

DSC_0325

Lek i sandlådan

DSC_0313

DSC_0308

Min hunk i hatt

DSC_0281

Glad liten födelsedagstjej…

DSC_0268

DSC_0259

DSC_0256

DSC_0248

DSC_0245

DSC_0233

Vi firade mig lite också. Lo fyller fyra dagar innan mig.

DSC_0217

Tror Christl hade snyggaste hatten :)

DSC_0214

DSC_0211

DSC_0206

Dekorationer/Fika:

Jag och Niclas satt flera timmar och klippte, målade, trädde små hattar. Det tog lååång tid, men var värt det, för det gav mycket intryck. Mer än vad som kanske framkommer på bilden. Dessutom var det riktigt riktigt roligt. Älskar sånt ”småpyssel”, små detaljer, som ger mycket.

DSC_0189

DSC_0200

DSC_0199

Fikabordet.

DSC_0197

Hattårtan, som Lo beställt. En blå hattårta ville hon ha… Tyvärr blev denna botten lite misslyckad och inte alls lika hög som planen var. Men den fungerade ändå. Jag täcker alltid mina tårtor med MMF (mashmallowfondant) – som jag gör själv såklart.
Eftersom den inte blev så hög som tänkt, så fick även dekorationerna ändras… Men den blev ändå ganska snygg.

DSC_0192

DSC_0190

 Kladdkaketvåor. Gott och enkelt.

Det blev ett långt inlägg med mycket bilder. Men det är sååå roligt att kunna gå tillbaka och se och läsa.

Nu ska jag käka lunch med Mio innan vi tar en promenad till dagis och har korvgrillning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.