Skita i fred

En regnig historia

Påsken är en lite favorithögtid för mig. Vi är absolut inga firare utav rang och jag har inte ens påskpyntat än… Men känslan som jag får är så härlig. 

När jag var liten så brukade vi liksom käka middag med mormor och morfar och några gånger åkte vi och hälsade på släktingar… Något påskägg fick jag men inga speciella pynt eller traditioner så. Däremot minns jag påsken som en väldigt solig tid…

Så är inte fallet nu, om man kollar vädret. Kul, verkligen, eftersom vi ska byta panel på huset med start på onsdag. Men det går bra ändå och på lördag är det tänk påskmiddag här hemma. Samma som förra året men då byggde vi staket.

Idag fick vi panelen levererad. En riktig höjdare att kika på tyckte barnen.  

 

  

Sen har barnen fått hoppa vattenpölarna innan vi åkte och handlade lite. Regn kan vara superkul… Om man har ok kläder. Nea hjälpte Lo att knäppa jackan. Gulle!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.