Skita i fred

Halsbrännan från hell!Vecka 29+0 idag. Bebisen är runt 38 cm nu och väger dryga 1,5 kg. Det händer ganska mycket de veckor som är kvar alltså.

Själv har jag halsbränna som in i  h*lvete, det har jag haft alla gånger men nu försvinner det inte alls lika lätt som det gjort innan och böjer jag mig ner så kommer det definitivt. Sömnen är fortfarande värst, man blir så otroligt påverkad av att inte få sova. Tålamodet blir sämre och jag svarar väldigt lätt på alla känslor. Det ska bli så jädra skönt med helg tillsammans allihop!

Idag har barnen och jag varit och handlat kläder till en annan liten bebis. Spencer- som kommer hit med Mamma Julia och Pappa Tobbe snart. 

Lo undrade om inte Julia kanske ville ha en present också och detta var hennes förslag;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.