Skita i fred

Härlig förmiddag med dagis- kärleksbombinlägg!

Idag fick jag agera dagisbarn. 

Det hände en liten tråkighet när jag skulle lämna barnen så jag fick följa med ut i skogen på deras utedag. Det tråkiga resulterade alltså i något väldigt roligt!! Vi letade prinsessor, och hittade en prinsessklänning där det låg bilder att fylla i med färg. Sen var det fruktstund, målning och fri lek. 

Vi, som tidigare haft ett föräldrakooperativ, kan sakna den där biten när man får vara med barnen. Särskilt jag. Jag saknar det jättemycket och var verkligen så glad när jag och Mio traskade hemåt från vår tvåtimmars-strapats. 

Det kändes jättehärligt att se mina små goungar springa omkring och leka och ta för sig. Lo höll täten hela promenaden och sprang å sprang å sprang så fort hennes små ben bar henne bland grenar och stenar. Långt framför mig sprang hon och tyckte livet var så underbart! Hennes blonda hår skuttade under mössan och dessa små fötter som smattrade mot marken. Och när hon ätit sin lilla banan på fruktstunden sa hon ”så, nu är jag färdig” och reste sig upp och var redo för nya äventyr. 

De var så söta och jag blev alldeles varm inombords. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.