Skita i fred

Alla hjärtans dag idag istället och diplom

Jag jobbar imorgon och vi firade lite idag. Eller… Vi firar inte alla hjärtans dag, har aldrig gjort. Men vi gjorde god middag- raggmunkar med stekt fläsk (och korv till barnen om de inte gillade fläsk… Det gjorde de inte). Och igår kom barnen hem med massa fint pyssel! Jag är så stolt att jag spricker.
Funderar på att ha en hel vägg klädd med enbart deras grejer. På ett snyggt vis.

(null)Lo gav sin mamma ett alla hjärtans-dag hjärta. Jag blir varm i mitt mammahjärta!

(null)Nea fick idag ett diplom, ett slutamednappen-diplom! Och en liten skål godis fick de dessutom. Ekologiska veganbjörnar och fairtrade-ekochoklad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.