Skita i fred

Djur-party och en fyraåring.

Igår hade vi födelsedagsfirande för januari-trion.
Åtta blev sjuka och kunde inte komma, så supertrist, men jag utgår från att det blir spridda skurar med fikagäster ett tag framöver och det är inte alls fel.
Nea fick ju bestäms tema och har pratat om ett djurparty sedan före jul… Så det blev det. Och trots manfall så var Nea väldigt väldigt nöjd med sin dag. (Vi är ungefär 20-25 personer på kalasen så jag tror knappt Nea hinner reflektera över svinnet egentligen;)
Tyvärr tog jag inte mycket bilder med mobil, och tyvärr så fungerar inte datorn. Så jag kan inte visa dekorationer eller förberedelser.
Men tårtorna tog jag faktiskt bild på.

(null)

(null)

En bild tog jag när vi förberedde djurmasker (om någon eventuellt skulle komma utan djurutstyrsel)

(null)
Jag förstår knappt att Nea hunnit bli fyra.
Fyra år, är ju förvisso inte en massa år… Det som jag mer har svårt att förstå är nog hur mycket som händer på under den tiden.
Nea är så klok så jag inte riktigt kan beskriva det. Hon är en egen väldigt speciell person full med integritet.
Hon är så omtänksam och härlig. Och väldigt busig.
Vissa dagar vill jag kapitulera och sitta i soffan, för de är liksom tre vildingar mot en. Men oftast tycker jag nog att vi busar på rätt bra tillsammans istället. Det är liksom enklare och rätt mycket roligare.

Nea har också valt att sluta med sina nappar nu… Efter kalaset (vi har inte gjort några försöka till detta tidigare även om det är rekommenderat. Rekommendation schmekommendation säger jag!) och jag är så stolt över henne!

Hon ville posta nappar till tomten och hon skrev ”Tomtena” på ett kuvert, klistrade på frimärke och så åkte hon och jag iväg för att posta brevet.
Jag är väldigt glad att jag fick göra det med henne. Det kändes så speciellt att vara med om.

(null)

Min älskade stora lilla tjej klarar detta med bravur!!! Hon har varit lite ledsen och jag förklara att det är helt ok. Mn får vara ledsen. Och arg också, om man vill. Men det jobbiga går över. Och ja… Så värst jobbig upplever inte jag att hon haft det.
Vi läser sagor och myser i vår säng istället. Sen somnar hon när hon vill. Idag kortades tiden ner 2,5 timmar om man jämför med igår. Framsteg alltså!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.