Skita i fred

Det kliar i fingrarna, en ettårsdag!

Tänk, idag fyller vår älskade lilla minsting ett helt år! Tiden springer iväg!
Och den är så rolig (både minstingen och tiden).

Jag kan helt ärligt säga att det blir enklare och roligare att vara mamma med tiden. Och med varje barn som kommer känns det på något vis… Mer helt.
I början kände jag mig ofta vilsen och visste inte riktigt vart jag stod.
Men det blir mer klart för varje dag.

Mio, vår älskade busunge! Hon har minsann gett oss mycket… Både skratt och känslor av hjärtat i halsgropen. Hon är på ALLT! Hon är nyfiken, framåt och vill vara med på allt hennes systrar hittar på.
Mio är en tjej som inte har någon som helst aning om att det finns ett ord som heter begränsning. Och det är faktiskt väldigt härligt!
Hon skrattar, busar och märks. Jag tycker, såklart att hon är helt fantastisk och ljuvlig. Ibland kan hon faktiskt vara lugn och luta sitt lilla huvud mot en och gosa in sig! En sekund eller två… Då brukar jag ta mig en puss på den goa runda kinden eller lukta på hennes lilla huvud.

(null)

I övrigt så har vi haft det lugnt och bra sedan jag bloggade sist och nu riktigt kliar det i fingrarna och jag vill skriva, skriva, skriva! Det är så otroligt roligt att kunna gå tillbaka och minnas! Tyvärr är fortfarande vår dator kaput och det är tråkigare, och svårare, att blogga från paddan/mobilen. Men jag får hålla ut ett tag till!

Jag återkommer inom rappet, för faktiskt har jag en del nya saker att dela med mig av;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.