Skita i fred

Semestern är över

Det är så galet länge sedan jag var inne och skrev. Det har kliat i fingrarna men vår dator är sönder, den där sladden till kameran är inte inhandlad och ja… Det har helt enkelt inte blivit av. Tyvärr… För vi har haft en mycket bra sommar och det har dykt upp flera funderingar som jag hade velat dela med mig av.
Dumt nog har jag inte ens tagit mig för att skriva ner dem i en dagbok.

Mio växer så det knakar och säger ”hej” när hon ser någon (hon har härmat ordet hej sedan flera månader! Jag vart helt chockad första gångerna!). Hon ler stort och är nästan alltid glad. Likt sina systrar är hon väldigt glad i mat också!

Lo har blivit en stor tjej och pratar så mycket och så tydligt! Vi har välsignats med pratglada tjejer (stackars Niclas som fått kopior av mig till barn;) )!

Nea har även hon vuxit till sig och jag anar att vi nu entrat en ny era med vår första trollunge. För vilka funderingar och diskussioner vi kan ha med hennes nu! Jag NJUTER och älskar det varje sekund! Det är så fantastiskt att lyssna på. Igår, när Nea hade lite svårt att sova, så låg hon och jag och pratade om allt möjligt länge länge. Bland annat om jorden och om flyttfåglar. Hon undrade även om farmor och farfar bodde på jorden! Älskade barn!

Jag hoppas datorn blir lagad snart men fram tills dess tänker jag fortsätta med mobilbloggande.

Imorgon åker vi till Astrid Lindgrens värld. Förstås gången för i alla fall mig och barnen. Vi är superspända!

IMG_3842.JPG

IMG_3736.JPG

IMG_3822.JPG

IMG_3790.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.