Skita i fred

Jag borde sova…( men vi får kanelbullar till frukost.)

… för mina små vaknar oftast tidigt.

Men jag kan inte. Det är varmt och ljust… Mig gör det inget alls, inte just nu i alla fall. Men om några timmar kommer jag nog ha hunnit ändra mig. Förvisso kommer vi vakna till nybakta bullar imorgon. Har några på jäsning över natten. Och inte vilka bullar som helst, utan kanelbullar!

Bild 2014-07-06 kl. 04.48

Jag provar något nytt i bakväg. Tyvärr tror jag att jag låtit de jäsa för länge, därav kylklampar och avstängd ugn. 

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Men jag har inte mäktat med det riktigt. Min hjärna har gått på högvarv och jag har väl haft en liten down-period. Så kan det vara ibland. Men nu har jag fått gråta ut, prata ut och återhämtat mig. Så jävla skönt. Dessutom har jag fått berättat för mig att det ska bli bra väder. Då kan vi ju ta tag i den här semestern på riktigt nu då, äntligen!

(Ja kamerasladden är fortfarande putsväck. Trist!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.