Skita i fred

Stor plutt på marknad

Mina yngsta ligger och sover, Nea är på marknad med plastmormor och sin morbror. Wow. På något vis känns det rätt så stort. Gånger hon varit iväg utan oss innan så har hon ju varit med Bobo. Hon har packat sin väska, ska åka karusell och förhoppningsvis äta glass.
Hon var lite tveksam när hon förstod att varken jag eller Niclas skulle med. Men efter jag talat om att hon nog skulle ångra sig annars och att det är bra att öva lite på egen-häng med andra, så blev hon taggad. De skulle åka buss! Det är exotiskt med buss nu för tiden, eftersom vi oftast kör bil om vi ska någonstans (vi är ju nästan aldrig i stan och överallt annars är det rätt bökigt att byta bussar med all packning och tre barn bara för att statuera exempel, så det skiter jag i!)

IMG_2708

Förra året var jag och Nea på marknaden själva. Vi käkade lunch, åkte karuseller, köpte ballonger och åt glass. Tillslut däckade Nea i vagnen på väg hem. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.