Skita i fred

Sjuklingar, Ikea och Möhippa

Ibland blir det rätt trist att skriva ”vi är sjuka, snörvel”… Men efter vi tillfrisknat något sånär har dagarna rullat på i 180. Därför har jag inte heller haft möjlighet att skriva. Att vi sedan haft ”virus” på datorn, som levt sitt egna liv, har ju inte hjälpt. Viruset fixade jag lätt till genom att rengöra musplattan… Där någon liten bov spillt välling.

I torsdags tog jag och mamma tillvara på en extradag ledigt och åkte till Ikea. Jag handlade bara bra grejer… Som vanligt! Finns väl inget annat där? Och i vanlig ordning svor jag över dessa bra grejer när jag landade hemma och skulle börja pussla ihop.

Fredagen, som Niclas var ledig, började vi flytta runt här hemma och bytta sovrum. Vi har trängt in oss i ett litet sovalkov, som är så mysigt så jag smäller av. Och mysigare blir det. Tjejerna har vårt gamla rum och det blir faktiskt jävligt kanon! På kvällen kom Tobbe och Julia över på middag.
Anledningen var ju att vi träffas varje helg och det blir ju nästan ett litet beroende. För att inte ”avslöja” the big happening som skulle ske på lördagen, var jag ju ”tvungen” (ja… det var ju ett kärt bekymmer) att fråga Julia när vi skulle ses nästa gång och fredagen blev det.

bytt sovrum

På lördagen överraskade jag och typ 15 andra tjejer Julia på ett gym och hennes systrar hade förberett en riktig kanondag med femkamp, picknick, varmbadhus och trevlig middag. Julia har verkligen härliga människor runt sig och vi hade en så trevlig dag och kväll.

Lula

Nu blev detta ett långt och slarvigt inlägg. Men jag vill liksom ge ifrån mig någon typ av livstecken. Även om sömnkontot ligger på djupaste minus (eftersom jag och Mio, efter förra veckans tillfriskning,lyckats bli sjuka igen… i omgångar) så är jag så glad för de senaste dagarna. Därför ville jag skriva om dem. För livet är så nedrans härligt!

Mio snorig Liten snorig Mio

Tänk… På lördag fyller Lo TVÅ år (tiden går så fort!)!! Och veckan efter det gifter sig min bästa vän… med en fantastiskt person! Jag sa ju det… Livet är bra allt härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.