Skita i fred

vad händer mannen?

Ja vad händer?

Åh jag har en rolig sak jag vill berätta, så mycket så jag nästan spricker. Men inte riktigt riktigt än. Snart!! – Det händer bl a ;)

Sen pluggar jag ju, jobbar och varvar det med lite sjukdom. Just nu håller jag på att plöja en rapport som ska omvandlas till en artikel. Det är jätteroligt, men tar tid. Allt tar tid, vilket jag tidigare har haft lite svårt att förstå. Snart ska jag åka upp till Stockholm igen, fast denna gången bara över dagen. Till något som kallas Frilansdagen, där det hålls föreläsningar, är utställare och redaktörer. Jag förväntar mig en halvdag full med nya intryck och lärdomar. Något jag verkligen ser fram mot enormt mycket!

Alla har märkt att vädret är bättre? Det innebär att spindlarna är tillbaka och att svensk vår och sommar, med regn som står som spö i backen, är här! Ljuvligt!
Jag ska försöka hålla bloggen vid liv, det ska jag verkligen. Den var ju det, ett bra tag. Ibland kan det faktiskt bara vara svårt att hitta tiden. Men som sagt, den finns. Återkommer snart igen!


Jag fick lite hjälp av Nea på jobbet i helgen. Den absolut sötaste assistenten man kan tänka sig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.