Skita i fred

Picknick i solen

Vi brassade pannkakor, blandade olika pannkaksfyllningar, kokade kaffe, skar ner tomater, oliver och päron för lite härligt häng och picknickande i parken. Så mysigt det skulle bli! Tanka d-vitaminer för fulla muggar.

Men efter drygt 30 minuter packade vi, men röda kalla händer och hackande tänder, ner matsäcken och gled hemåt. Fy så kallt det var! Jag vill ha värmande sol och kanonvår NU! Så kan det gå. Jag som sett framför hur harmonisk och vårvarm vår picknick skulle vara…

Tjejerna hann i alla fall leka av sig och gunga litegrann.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Josefine

      Haha ja verkligen! Vi skrattade gott åt mig och mina alltför livliga fantasier sen;) Hoppas ni kryar på er så vi kan träffas snart! Kram