Skita i fred

Det bästa till vårt bästa

Så klart är det viktigt vad man stoppar i sig, och inte minst vad man ger sina barn för mat. De ska växa, lära, leka med ork och tillåtelse från kroppens alla delar.  Jag förstår inte att det används puvlersåser, pulvermos och glutamat*-produkter till höger och vänster – precis som att det vore bra grejer?! Vet inte folk mer? På riktigt?!

Här är en namninsamling ”Naturlig mat i skolan”. Så in och skriv under!!

 

*Glutamater (E621) tillsätts i hel- och halvfabrikater och kryddblandningar för att höja smaken hos produkter som saknar tillräckligt med riktiga råvaror. Glutamater blockerar mättnadshormoner och stör hjärnans funktioner, kan orsaka migrän, astma och andra allergiska besvär. Flera forskarstudier visar på ett samband mellan höga doser av glutamat med risker för fosterskador, allergi, lever och nervskador. – Hämtat från namninslamlingen ”Naturlig mat i skolan”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.