Skita i fred

Kanske ska vi byta namn?

Idag träffade vi Astrid och Lina efter dagis. Det var länge sen och det var så himla trevligt! Först var vi i parken (såklart, där är vi ju jämt efter dagis), sen tyckte Nea att det var dags att gå hem. Så då gjorde vi det. Och stökade ner – mycket. Astrid fängslades av Los söthet och klappade och kramade och var alldeles bedårande.

Men under dagen idag har Lo haft lite bekymmer. Snuva (det låter tomtigt och gulligt, men är det alltså inte. Inte alls!), sömnproblem och gud vet allt. och nu på kvällen var det min tur att bli dålig. Kanske borde bloggen byta namn till sjukbloggen – för helt ärligt, när lästa ni senast något annat här? Så känns det. Jättetrist faktiskt.

Men jag hoppas vi piggar på oss till helgen, för då har vi bokat in lek med vänner (m. familj) till Niclas. Jag tror Nea skulle älska det! Eller, jag vet ju att vi alla skulle göra det. Plus att Nea nog vill gå på familjegympa. Jo men visst. Vi hinner bli friska – eller hur?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.