Skita i fred

Placebovår!

I solens placebovärmande strålar picknickade jag och tjejerna i parken idag, igen! Nea älskar det och blir så lycklig när jag hämtar henne och säger ”Jag har packat picknick!”. Sällan är hon så medgörlig vid hämtning (allt är relativt!). Lo vaknade på väg till parken och fick också fika. Mitt päron skulle hon ha, annars blev hon kanonsur. Men annars var vi glada. Vi gungade och testade olika leksaker som fanns i parken (som en dagmamma förvarar där nere).

Och jag tyckte att eftersom solen nu låtsas smeka sina varma strålar på våra kinder, så var det dags för Lo att premiärgunga. Det har ju varit alldeles för grått innan för det. Men strunt samma, skit i vädret. Lo gungade och var glad. Nea fick hjälpa till att puta och var glad. Jag hade glada barn och kände att livet är så jäkla härligt ibland.

Snart, snart, snart slipper vi skitoveraller, kliande ullmössor, jobbiga vantar som glider av, tunga stövlar och tjockiskläder som gör det omöjligt att picknicka okladdigt! Snart är placebovåren förbi och den riktiga våren är här. I vår… Då ska vi åka till stockholm och min favorit familj, jag ska träna ute, jag ska plugga, vi ska ha lediga dagar ihop och äta glass (från gelato) som kladdar. Och allt detta – utan bylsiga kläder och kliande mössor.


(Men innan vi drar allt det där härliga, ska jag ta min lilla tandsprickningsunge och sova lite dåligt. Men jag ska drömma bra… Om lätta, tunna koftor och sandaler. Och barn som kan röra sig när vi är ute!)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.