Skita i fred

Nu börjar det

Skinkan står på spisen och snart är det dags att göra Janssons, pepparkakscupcakes, slå in julklappar och klä granen. Dagen innan julafton är den dagen vi, under min uppväxt, gjort allt det där. Så för mig börjar julen nu. Inte ens pyntet är uppe än. Bara nya röda gardiner och stjärnorna.

Jag som egentligen är en christmasjunky, av oanade proportioner, ska nog förnya mig till nästa år och börja lite tidigare med det mesta. Så man får suga på karamellen i alla fall lite längre.

Lo mår inte bättre idag, men proverna visade ingen större infektion. En förkylning typ… Stackars liten. Vi räknade ut att detta är sjätte gången Lo är sjuk. Sex gånger under sitt halvårs liv, det är nog ganska mycket för ett litet troll. Mammas plutt!

Men nu jular vi igång här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.