Skita i fred

Lugnet?

Ja jag som skulle ha en sådan lugn jul, sitter ändå här och känner mig stressad. Vet inte varför egentligen! Visst är det konstigt hur vissa känslor kan infinna sig utan någon särskild anledning? Jaja nu gör jag det bästa av situationen.

Vi har köpt öl och chips som ska inmundigas framför bra jul-tv kanske? Eller samtidigt som det körs ett plockrace;)

Jag har en ny rutin som ska in under 2013 (eller flera, men det är en specifik jag tänker dela med mig av). En inte så stor grej. ”Jossans 12:a”. Det innebär att jag ska ta tag i en ny grej varje månad, på hemmaplan. Ena månaden är det organisera ”kontoret”, ena månaden rensa i bokhyllan etc… Det är ganska överkomligt känns det som, man kommer en liten bit på vägen samtidigt som jag bör hinna plugga, jobb och  (såklart) vara väldens bästa madre? Niclas har också en egen 12:a, eller 11:a egentligen. Jag ger han sladddispens. Han får två månader på sig att fixa till alla dammsamlande och snubbliga sladdar. Det bör räcka. Är inte jag schysst så säg?!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.