Skita i fred

MBC och att tro på sig själv.

Aah ljuvliga Mamma Boot Camp. Idag kunde jag vara med lite lite. Mammorna kommer ju in i det mer och mer och, precis som jag sa till dem, de är riktigt inspirerande!

Oftast varje vecka får de en ”läxa” av mig. Det brukar ha med träning att göra, men idag var den mental. Ibland har man en spärr, en som säger ”du klarar det inte!”, ”Du orkar inte!”. Den spärren ska vi kicka iväg. Bort bort bort… För den är psykisk. Och handlar många gånger om att man inte vågar (i värsta fall vill man inte, man ”orkar” inte). Ser man ett hinder, vänd på det och se det som en möjlighet. Du har fått en chans! Ta den. Våga och se vad som händer. Vad är det värsta som kan hända? Jo, att du får testa en gång till.

Det är aldrig fel att misslyckas. Aldrig! Du gör dig en otjänst om du tror det. Så var snäll och tro på dig själv! Upp i sadeln… Och prova igen. Bara det är att lyckas!


Snabb backträning för ett par veckor sedan. Jag var så stolt! Planen var att de skulle fått vila mellan övningarna (s n a b b t upp, s n a b b t ner, påväg ner en övning) – men de körde bara på. Och jag ville såklart inte störa… Haha – de var SLUT efter passet, och så jäkla duktiga!


Helt utmattad, i slutet av passet.

Liite liiite paus, innan vi körde vidare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.