johanjj Tipsar

Allsvenskan snart avgjort 2021

Allsvenskan snart avgjort 2021

Nu är det inte många omgångar kvar av allsvenskan, de flesta har redan spelat 29 matcher. Men det finns några som fortfarande har spelat 28 matcher, Där har vi AIK som teoretiskt nog har en chans att faktiskt vinna Allsvenskan 2021. Men storfavoriterna är såklart Malmö FF som knep en seger idag mot Kalmar FF. Djurgården IF spelade idag mot Varberg och åkte på en 2-3 torsk. Vilket avgjorde deras år och möjlighet till att ta hem segern.

Det har varit en väldigt hektisk avslutning på Allsvenskan, för bara några omgångar sedan så var det 5 lag som hade chansen att vinns SM-Guld. Djurgården var ett av lagen som såg ut att faktiskt ta guld i år. Men det blev några förluster för mycket, där andra lag istället tog chansen att gå mot Guldet. Så kan det vara ibland! Malmö FF som kom hela vägen till gruppspel i Champions League har tuffat på ordentligt. Nu ligger allt i egna händer inför omgången sista match. Frågan är om Halmstad ska ta hem 3 poäng mot Malmö FF och ge chansen till stockholmarna istället? Det är en bra fråga, dock måste AIK vinna mot Elfsborg för att kunna ha chans att faktiskt vinna SM-GULD.

Sen är det inte bara SM-GULD som är på tapeten, även europaspel vankas för två av lagen. Vilket kan bli Malmö FF, Djurgården, Elfsborg, AIK. Det är på den vägen man kan nå både Champions League och Europa Conference League. Vilket är många av lagens drömmar såklart! Det är långt ifrån klart vilka två lag det blir och vilka europaplatser som tas.

Allsvenskan har varit ganska oklar i år, många av de bra lagen har placerat sig i mitten. Sen har vi lagen som förväntas att åka ur i år. Vilket är Östersund, Degerfors och Örebro. Men även där så är det inte riktigt klart ännu, då vissa är kval från Superettan. Läs mer om Allsvenskan hos Tipsbetting.se  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.