Jessicas Palace – en blogg om mig!

Annons

En spark i baken!

Bloggen har varit rätt inaktiv den senaste tiden… De senaste veckorna för att vara mer korrekt. Jag har ingen bra ursäkt, men tiden har helt enkelt inte räckt till och jag har haft fokus på att prioritera kosten, träningen och så klart min son och hans aktiviteter och skolgång.

Idag har jag laddat batteriet i form av egen tid. Sonen har varit iväg på volleybollturnering och jag har varit hemma. Under förmiddagen så lagade jag American Pancakes, Kesoplättar och Ostbröd. Efter lunchen prioriterade jag en skön, och varm, promenad på 45 minuter. Solen sken, det var varmt i luften och termometern visade på 15 plusgrader. Det luktade VÅR ute! Härligt!

När jag kom hem igen så gjorde jag i ordning en kopp te och ett ostbröd och avnjöt detta till två avsnitt av serien ”Orange is the new Black”. Har nu sett in i halva första säsongen och den är helt ok.

IMG_0480

 

 

Nu börjar det närma sig middagstid och jag har förberett morgondagens middag; Lasagne och så kvällens middag; Pulled Chicken.

Kommentarer

Kommentera

Annons