Ytterkläder för barn – 33% rabatt – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Ytterkläder för barn – 33% rabatt

I annonssamarbete med Ellos

Vädret växlar från sol och lite varmt till snö och kallare. Ett riktigt vårväder helt enkelt. Vi har uppdaterat Elsas ytterkläder till skalkläder från áhkká som finns hos Ellos. Du hittar alla plagg och vårnyheter från áhkká HÄR. Jag tycker att det är viktigt att barnens ytterkläder håller mot vind och vatten och de gör dessa. Under jackan har Elsa en mysig fleece som du hittar HÄR.

Just nu får du 33% rabatt med koden 415414, gäller på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/3. Så passa på att uppdatera era kids ytterkläder. Elsas fina skaljacka finns i flera fina färger. Det är en jacka som håller för blåst och väta men som samtidigt ventilerar bort överskottsvärme. Ett plus är att den går att knäppa ihop med lättviktsjackan, som du hittar HÄR. Skaljackan är alltså lager 3 och är det yttersta lagret. 

Överdragsbyxorna är slitstarka och vattentäta. Alla sömmar är tejpade och Elsa hälsar att de har en skön passform. Du hittar dom HÄR. 

Härlig lek vid havet. Jag är så tacksam att vi har så pass nära till havet. Drömmen om att bo precis vid havet lever fortfarande kvar.

Jag tycker att hela Elsas set är hur fint som helst. Och det viktigaste av allt – Elsa gillar det och håller sig varm och torr.

Så fin färg på jackan! Den finns i Elsas färg, blått och gult.

Fleecen är gosig och mjuk och Elsa gillar den massor. Du hittar den HÄR.

Även fleecen finns i flera färger.

Den blå softshelljackan hittar du HÄR, och den rosa lättviktsjackan finns HÄR. Elsas skaljacka finns HÄR.  

Överdragsbyxorna finns HÄR och den gula jackan hittar du HÄR. Kom ihåg att använda rabattkoden 415414.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Tänkte beställa lite av dessa kläder idag, Hur är de i storlek? Har en 6-åring som normalt har 122/128 men är på väg ut den storleken snart tror jag.

    1. jessicalagergren

      Då skulle jag välja en större storlek! Elsa har 122 i dessa och det är lite för stort men tycker att det är bättre att ha och växa i! 😀 Kram J