Vinn biobiljetter till Playmobil The Movie! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Vinn biobiljetter till Playmobil The Movie!

I annonssamarbete med Nordisk Film

Nu har snart Playmobil The Movie premiär! Filmen där jag har dubbat rollen som Valeria. Mitt livs första dubbningsuppdrag som verkligen var en dröm som gick i uppfyllelse. Det ska bli så roligt att höra vad ni tycker om filmen sen. Jag har fått möjlighet att tävla ut biobiljetter och massor av fina saker från Playmobil värde cirka 2400 kr. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan “vilket datum har Playmobil The Movie premiär?” kommentera och motivera varför just du ska vinna. Vinnaren kontaktas den 17/9 2019.

Nu längtar jag verkligen till premiären av filmen. Det jag ser mest fram emot är att få se Elsas reaktion när hon hör min röst. Om hon nu hör att det är jag, det är inte säkert, haha. Jag fick väldigt många frågor om hur man går tillväga för att få dubba en film. Det man kan göra är att skicka in ett röstprov till olika studios. Jag hoppas att jag får göra fler roller. Gärna någon roll som har en sång eller två i manuset.

Här är en del av vinsten i tävlingen! Det är det och massor av annat fint från Playmobil!

Min karaktär – Valeria. Playmobil The Movie har premiär den 20 september.

Jag är så otroligt glad att få vara rösten till den här karaktären!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida I

  Playmobil the movie har premiär den 20 september! Jag skulle vilja vinna detta pris på ett knasigt rimmande vis, en animerad familjefilm varje höst, där vi denna gång får höra din röst, på bio vill jag gå, men mina systrars små, och se en film som denna en livar upp gör, och får en på väldigt bra humör!

 2. Katja

  Filmen har premiär den 20/9 🙂
  Det här hade varit drömvinsten för min fyraåring som älskar playmobil. Har lovat biodejt bara han och jag utan lillebror och pappa någon dag och han ser verkligen fram emot det och har bestämt att vi ska äta sushi också haha. Den här filmen hade varit så mysig att få se tillsammans med honom, kanske som en överraskning då han fyller år om några veckor 🙂

 3. Anja L

  Filmen har premiär den 20 september! Min fina Aldo älskar Playmobil och film så det vore en underbar kombo med vinst. Vi vill slippa familjens stök och på tu man hand njuta av ett biobesök. Plastfigurer som Aldo vanligtvis bygger och leker med blir levande och kan prata. Jag kan lova att det kommer sätta fart på fantasin…. Som minsting får han oftast bara hänga med på sina tre äldre syskon aktiviteter… Så roligt att få göra en av rösterna, Den blir spännande att få höra!

 4. Michaela

  Filmen har premiär 20 september. Och det vore en kanonpresent till min Levi som blir 4 år 27e September och gärna går första gången på bio och ser Playmobil the movie!

 5. Marika

  Premiär är den 20e September.
  Jag skulle vilja vinna detta till mina tjejer som älskar att leka med playmobil och att se en film med dem skulle vara toppen kul.

 6. Lina

  PREMIÄR: 20 SEPTEMBER

  Jag inte avtagbara eller extra armar har
  – “Jag kan inte dela mig i 3!” är ett dagligt standardsvar!
  Helst samlar jag ju alla mina kids på en och samma gång
  men de har så olika intressen, önskemål och stil…
  Ingen av dem säger dock någonsin nej till mammatid i en biosalong
  så jag hoppas få ta hela klanen på en härlig stund med Playmobil!

 7. Cecilia

  Fredag den 20 september har Playmobil the movie premiär. Jag önskar vinna då min son fyller 6 år just den 20 september och det var ju helt galet roligt att få ge honom detta i present. Vi har precis rensat ut och sålt det mesta i hans rum, för att han i födelsedagspresent ska få ett helt nytt rum som passar en stor skolpojke. Att då dessutom kunna förnya med nya leksaker från Playmobil vore ju fantastiskt roligt 🍀

 8. Siri

  20 september har filmen premiär. Jag skulle vilja gå på filmen tillsammans med min dotter som är 4,5 år. Med två småsyskon så har vi aldrig kommit iväg på bio tillsammans ännu och det hade varit jättemysigt. Plus att hon är ett riktigt playmobilfan!

 9. Annika

  20e september har premiär. Jag skulle gärna vilja ta med min 5 åriga son o ha en mysdag bara han o jag, bio ör supermysigt men det måste planeras mest ekonomiskt för vår del, så hoppashoppas 🙂

 10. Elin

  Playmobil the movie har premiär den 20 september.
  Önskar vinna för att få lite egentid tillsammans med 4 åringen som blev storebror till sina tvillingsystrar för fem månader sen 😍

 11. Angelica

  Premiären är 20/9
  Hade varit perfekt då han just nu är besviken över att inte få följa med mig och kusinen på Lejonkungen eftersom han bara är 6 år. Jag sa: Men älskling snart kommer playmobil filmen, så då kan bara du och jag gå!

  Hade varit extra roligt att säga: Älskling , du har vunnit biljetter till playmobil the movie!

 12. Malin

  Det är den 20/9 som filmen har premiär!

  Skulle vara mysigt att få ta med kidsen på biomys. Att få se gubbarna i bion och sen fortsätta leka med dem vore drömmen för de två!

 13. Sara Niklasson

  Premiären är 20 september.
  Jag skulle vilja ta med min 4-åriga pojke, så kan han och jag få lite egentid när mycket tid annars går till lillasyster på 5 månader 🙂
  Kram <3

 14. Maria Stjärnvik

  Alltså jäkta hit, jäkta dit – vardagen är ju ett himla slit! Upp med tuppen, ständigt redo – “ja, men självklart vill mamma bygga lego..” middag som man trugar i dom så liven, städa och vika tvätt vid kl 22, den är given. Ändå är det så ju så himla värt och skulle göra det 100 ggr om, men helt ärlig så skulle mamma vilja pausa i en biosalong…

 15. Elin Adolfsson-Gralén

  Premiär den 20/9.
  Skulle älska att få ta med min 5 åriga dotter på bio. Hon har en 2 årig lillebror som hon är “trött på” säger hon och hon skulle vilja ha mamma för sig själv för en stund.

 16. Emma Lindberg

  Premiären är den 20/9

  Jag skulle vilja ta med mina tvillingar på lite biomys! Man måste få en liten break i vardagen och umgås med sina barn!

 17. Emma Lindberg

  Premiärdatumet är den 20/9!

  Jag vill gärna ta med mina tvillingar på lite biomys, det behövs en liten break i vardagen och få mysa ihop med sina barn!

 18. frida ekman

  20/9!

  Så mycket som jag själv lekte med Playmobile när jag var liten.. det har jag fört vidare till mina barn! Fantasin att kunna bygga små världar och leka allt från mamma – pappa barn i miniformat tycker jag är roligt! Att de utmanar lego i kreativitet är också något fantastiskt! Barnen på 5 och 6 har aldrig varit på bio, men jag tror detta hade varit något de fastnat för!

 19. Ulrika Fritsch

  20/9 har filmen premiär! Min 5 åring och jag har bio som vårat gemensamma intresse. Något han och jag brukar göra bara vi. Då han ganska nyligen fått en lillasyster har det inte blivit av på ett tag. Så att kunna få komma iväg bara vi 2 igen och samtidigt se lego filmen skulle vara pricken över i:et! Han älskar nämligen lego och brukar se serien på Netflix. Håller tummarna!

 20. Sara Eriksson

  Premiär 20/9! Ett speciellt datum för mig, jag tog körkort den 20/9 för 3 år sen!
  Jag vill vinna så att jag kan gå med mina 2 stora tjejer som nyligen fått en till lillasyster. Hade en jobbig förlossning och de har vart så otroligt snälla mot mig. Missade också en av barnens födelsedag, detta kan bli som lite plåster på såren.

 21. Monika

  Den 20/9 har filmen premiär!

  Hade varit så roligt att få vinna detta till mina barn. Vi firade hela vår semester med vattkoppor så alla semesterplaner gick åt fanders. Hade varit roligt att få ta med dom på bio istället som plåster på såren.

 22. Anna Jonasson

  Premiären är 20 september (på min födelsedag!! tänk vilken vinst att få gå på bio med min storalilla tjej som älskar lego och film!!)
  Hade tyckt det varit så kul att få se hennes reaktion när hon för första gången får gå på bio, hon hade älskat det och varit sådär orimligt pepp som bara en 3,5 åring kan vara!
  Håller alla tummar o tår för att vi får gå! Kram!!

 23. Mikaela

  20 september har filmen premiär.
  Ludde hade blivit lycklig över nya leksaker, och speciellt små figurer😍 Han har inte särskilt mycket leksaker här utan typ allt blev kvar i hans andra hem.. Så hade vart så uppskattande och passande till födelsedagen (17/9). 🎁🎈😻

 24. Mickan

  Premiären är 20 september!
  Det hade varit fantastiskt att få vinna, då hade jag gett leksakerna till dotterns bästa kompis vars familj precis blivit vräkta från sin bostad. Jag hade även tagit med henne och systern på bio så de får en möjlighet att uppleva något roligt i allt tufft de går igenom just nu.

 25. Maria

  Hej! 20 september har filmen playmobil the movie premiär. Jag skulle vilja se den med min dotter som ligger hemma med en rejäl influensa och det ända hon pratar om är att se filmen på bio när hon blir frisk!
  Mvh Maria

 26. Linda

  Rätt svar är 20 september!!
  Vill väldigt gärna gå på denna och även min son Loke som är 6 år och absolut ääälskar playmobil 😍🙏🏻 Och en annan ser ju bara fram emot att höra dig!!!! ❤️😂

 27. Ingrid

  Svar: 20 september, 2019.

  Vi vill vinna för att det skulle vara den perfekta vinsten för mina fyra söner. Med ett åldersspann på nio år, finns det få saker som passar från den yngsta till den äldsta; playmobillek såväl som filmen skulle dock uppskattas av alla fyra. Med en nyfödd bebis i familjen hade det också varit väldigt kul att komma iväg och göra något med mina fyra stora.

 28. Therese

  Den har premiär den 20/9.
  Jag vill ta med mina döttrar på 3 och 5 år för att se den här. Äldsta fyller fem år den 14/9 och dessutom kom lillebror till världen den 13/8 så det vore fantastiskt att få lämna lillebror hemma med pappa så att jag och tjejerna kan smita iväg för lite välförtjänt mamma döttrar tid och njuta tillsammans bara vi tre efter lillebrors ankomst. ❤️

 29. Nadine

  Premiär 20/9. För att få lite vardagslyx med barnen och kankse även få med pappa en helg som jobbar skift och sena kvällar. Familjemys

 30. Therese

  Den 20 september har filmen premiär!
  Jag skulle ta med mina 5 små barn i åldrarna 13, 10, 8, 6, och 4 år för att kolla på filmen.
  Och de 3 små skulle ha så roligt med alla grejer då de älskar play mobil.

 31. Camilla svensson

  Den 20 september vill jag ta med alla mina killar på bio! Grabbarna, 5 & 3,5 år, skulle tycka att det hur häftigt som helst. Speciellt min lille, han älskar. Playmobil och somnar varje natt men någon sån figur (olika figurer varje gång). Pappan får helt enkelt följa med han med. Så, då har jag fått med alla ::D

 32. Jessica

  Den 20e september har filmen premiär och det vore så grymt att få vinna biljetter och verkligen ha en anledning att komma iväg hemifrån med en god vän efter att varit föräldraledig med mina twins. Precis slutat amma men svårt att lämna dem. Behöver motivation

 33. Linda

  Premiär den 20 sep.
  Playmobile lekte jag mycket med som liten. Nu har sönerna börjat leka med det. Tänk att vinna biljetterna och se filmen tillsammans och sen förenas i lek hemma.

 34. Sara

  Jag skulle vilja vinna så jag kan skämma bort min son riktigt ordentligt!
  Enda sedan lillasyster kom i april har han fått komma lite nummer två, och även om man inte märker det på honom pga helt under människa, så måste det vara jobbigt att helt plötsligt dela på uppmärksamheten❤️
  Han förtjänar en heldag med biomys och lek😊

 35. Viktoria

  Premiär 20 september 2019 är det premiär! Vore fantastiskt att vinna detta till min snart fyra åriga son som älskar play mobil. Han väljer ofta pappa framför mamma när det gäller att göra saker/ natta/ mm så det vore fantastiskt att bara han och jag få åka iväg på bio och ha mamma och son tid. Och att som bonus få ge honom play mobil grejer!! Han är värdens bästa med att se till att hålla små saker borta från lillebror som stoppar allt i munnen vilket resulterat i att han inte lekt så mycket som han hade velat med sitt play mobil. Nu börjar brorsan bli större och snart kan de leka tillsammans.
  Vi håller våra tummar!

 36. Malin

  Filmen har premiär 20 september.
  Det skulle vara så kul att vinna det här till min 5-åring som nyligen upptäck playmobil då hon hittade mitt gamla playmobil hos mormor 😃

 37. Caroline

  Hej!
  Filmen har premiär den 20/9 och jag skulle älska att ta med mig min femåriga dotter som varit på bio 1 gång tidigare. Innan jag blev mamma tänkte jag att jag skulle bli mamma till en söt ”prinsesstjej”. Hon är allt förutom just prinsessig. Hon har bara killkompisar, leker brottning, bygger med lego eller leker med playmobil. Likt Valeria går min dotter endast klädd i leopardklänning! Älskar att playmobil har en tuff tjej i filmen. Det behövs en mer nyanserad bild av hur en tjej kan, bör, får vara osv…. Där har min dotter lärt mig väldigt mycket.

 38. Cecilia

  Filmen har premiär den 20 september 🙂 Vore så fint att vinna så håller tummen hårt för det 😊✊🏼 kul att du har en roll i filmen också, häftigt att få dubba en egen karaktär 😀

 39. Linda

  Filmen har premiär 20 september.

  Jag skulle vilja vinna något för att kunna överraska min 5åring. Vi hittar inte på eller köper så mycket saker för jag studerar på högskolan, det dåliga samvetet gentemot barnen förföljer en jämt.

 40. Sandra Lundkvist

  Filmen har premiär den 20 september! Önskar vinna till mina 3 barn, tvillingpojkar och en flicka. Att få gå på bio är bland det mysigaste dom vet. Och denna vill vi alla gärna se! Mvh Sandra

 41. Violette Persell

  Premiär 20/9 och tycker min dotter Olivia ska få en riktig bioupplevelse med just hennes favoritsyssla LEGO!! Tycker det är bra med lite tjejer som gillar att bygga!

 42. Emelie

  20 september har Playmobil The Movie premiär. Jag skulle mer än gärna gå med min 3,5 åriga dotter som, precis som Elsa, blev storasyster i somras (augusti kom lillebror). Inte nog med det, jag låg dessutom på sjukhus och var dålig hela våren och hon har under den här tiden visat ett enormt tålamod och tvingats bli “stor”. Att få ta henne på en dag med bio och dessutom få lite roliga saker från Playmobil, som hon älskar, hade varit mer än fantastiskt!

 43. Johanna Aronsson

  Premiären är den 20e september.
  Min man lekte väldigt mycket med Play Mobil som barn o det hade varit toppenkul att överföra detta intresse till våra söner!

 44. Linda

  Vilken rolig tävling!

  Svar: 20/9

  Jag skulle så gärna vilja vinna så att jag kunde få chans att skämma bort min son lite. Han hänger alltid på storasyrrans aktiviteter och får inte alltid full fokus bara han. Vore så härligt att få ge honom den lyxen!

 45. Ida B

  20/9 har den premiär. Jag önskar vinna för att överraska min 8 åriga dotter som har det kämpigt i skolan. Att få tänka på ngt annat en stund skulle göra henne och mamman som leds med henne gott❤️❤️

 46. Ida

  20/9 har den premiär. Jag önskar vinna för att överraska min 8 åriga dotter som har det kämpigt i skolan. Att få tänka på ngt annat en stund skulle göra henne och mamman som leds med henne gott❤️❤️

 47. Emelie

  20 september
  Hade varit så skoj att vinna biljetter till bion och ta med min son på sin första bio ever 🙂 Även att vinna alla figurer såklart för dem var verkligen jättefina! Och hejja dig att du fått göra film 🙂

 48. Catrin

  20 sep!
  Vi har flyttat från lgh till hus. Min blivande 5åring blev tvungen att byta förskola och miljö. Hon har klarat det galant och skulle vilja ge henne något extra nu när hon fyller år!

 49. Camilla

  ⭐️Åååå vilken tävling!!⭐️

  Mina barn 6 och 4 år och toookiga i playmobil och det skulle vara en drömvinst för oss! De leker som fint och fantasifullt tillsammans med playmobil-gubbar.

  Filmen har premiär den 20 september 🙂

  Håller tummar och tår för drömvinsten!! ⭐️

 50. Anna S

  Filmen har premiären den 20 september. Min dotter kommer att älska filmen och det vore kul att ta henne till bio innan hon blir storasyster 🙂

 51. Susanna

  20 september har filmen premiär 😊 Vill sååå gärna se filmen med mina söner som älskar bio! Playmobil är roligare och bättre än Brio, barnen och jag vill se dom på Bio! När hösten kommit och tagit sitt grepp om oss, vill vi i salongen många skratt släppa loss! Hejja dej och heja oss! 💕

 52. Sara

  20 september har filmen premiär.
  Jag brukar inte vara med i tävlingar men nu bara måste jag! Här hemma har vi en 5 åring som fullständigt älskar playmobil. Hon fick ett playmobil-stall för 1,5 år sen som hon forfarande leker med och hon vill ofta att jag ska söka på playmobil-leksaker på youtube, det kan hon titta på hur länge som helst 🙈 Och lyckan var total när hon nyligen såg på youtube att det skulle komma en playmobil-film på bio. Så tänk om vi skulle vinna! Fler playmobil-leksaker till samlingen och en biodejt (utan lillebror!) det skulle hon uppskatta så mycket 🌸

 53. Nathalie

  Filmen har premiär den 20 september.

  Detta hade varit drömmen för min son. Hans önskelista till tomten är på 2 a4 med artikelnummer på playmobil. Något som blir omöjligt för denna tillfälligt sjukskrivna och ensamstående mamma att lösa till jul. Har iofs försökt förklarat att tomten inte kan ge allt till ett barn som tur är 😂

 54. Thérese

  Den 20/9!
  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa biljetter till mig och min brorsdotter till lika guddotter. Vi hade en biodate för ca 2år sen och sen dess har hon pratat om att hon vill göra det igen, bara hon och jag utan mina barn eller hennes småsyskon. Hon fyllde nyss 6år och jag missade hennes kalas då min son opererades dagen innan och vi fick vara flera dagar på sjukhus så detta vore en perfekt present till henne. Och för att hon fått ärva mina gamla playmobil gubbar som jag hade när jag var liten, hon lekar med dom supermycket men de flesta saknar hår och är så väl använda att många är ansiktslösa 😅

 55. Caroline Ignatius

  20 september
  Skulle gärna vilja gå med min son som älskar att se film men på bio har vi aldrig gått på så hade vart kul att gå på bio och se filmen som jag tror skulle passa han 🙂

 56. Victoria

  20/9 är det premiär ! Jag vill helt enkelt vinna för att detta verkar vara första och troligen enda filmen som
  Mina två ungar ,med enorm viljestyrka , är enade om att de vill se. Aldrig hänt förut och kommer troligen aldrig hända igen

 57. Louise

  Hej, filmen har premiär 20 september. Har två söner på 7 respektive 5 år som älskar Playmobil och som hade tyckt att det varit superkul att gå på premiären av filmen. Här hemma leks det med Playmobil varje dag och som förälder tycker jag att det är härligt att det bjuder in till mycket kreativitet i lekarna. Håller tummarna!

 58. Åsa W

  20 september är det premiärdags.. Det skulle vara roligt att introducera nya karaktärer och lekar som vi kan leka tillsammans med både stora och små här hemma. Barnen är just nu inne i en period där de vill leka olika filmer och karaktärer, väldigt spännande att både lyssna på och engagera sig i. Och så lite egentid på bio med storbarnen är ju värt allt!

 59. Johanna sköberh

  Den 20 sep har den premiär. Jag och äldsta dotter skulle tycka det vore toppen med lite egen tid, nu när lillasyster är hemma från sjukhuset efter att ligga inne för sjukdom. Bara vara hon och jag.

 60. Anna

  20/9 har filmen premiär! Hade varit så kul att få ge det här paketet till mina två kids. De upptäckte nyligen Playmo hemma hos sin mormor och morfar och leker loss med stor glädje när Playmolådan där kommer fram. Är så kul med något som faktiskt passar barn i ganska många olika åldrar. Och som förälder får jag ju erkänna att jag också tycker det är sypermysigt att få bygga och fantisera ihop med mina barn 🙂

 61. Ida Mikaelsson

  Filmen har premiär den 20 september! Vore en fantastisk vinst till vår Wilmer som fyller 4 år den 17 september ❤️ Han har önskat sig playmobil och älskar bio så ser det som bästa presenten att kunna ge honom 🤩 Så kul att du fick göra den karaktären! Kram

 62. Sofia Holm

  Premiär 20 september 🙂
  Älskar era röster i tvillingpodden så det hade varit grymt kul att ta med min stora tjej (sju år) och lyssna på dig! Har en liten nyföding som är lika gammal som Bonnie (eller ja, du födde några dagar innan mig (Hoegis)) så det hade varit härligt att komma hemifrån med den äldsta en stund bara hon och jag!
  Kram och puss

 63. Johanna

  Den här premiär 20 september! Barnen fick sina första Playmobil-set i förra veckan och absolut älskar dom. Vore superkul att få se filmen och lite fler leksaker, jag hade aldrig playmobil som liten men är det ju så himla kul att leka med. Man blir fascinerad över vad barnen hittar på med figurerna och sin fantasi – älskar sådana leksaker!

 64. Therese

  20 september !
  Vill såååä gärna vinna, så att jag kan få bjuda med min fantastiska blivande 5 åring. Han skulle blir så glad för egentid tillsammans med mamma utan de två vilda små !
  Min fina, omtänksamma, tålmodiga Mille förtjänar så att vinna detta ! Hejja oss !

 65. Elin Hallberg

  20 september har playmobil The movie premiär. Jag skulle så gärna vilja ta med min brorsson, Leon 4 år, på filmen eftersom han betyder så mycket för mig och han älskar playmobil i alla utföranden. All kvalitetstid med honom är guld värt för mig! Kram från en 23-årig student!

 66. Therese

  20 september !
  Vill såååä gärna vinna, så att jag kan få bjuda med min fantastiska blivande 5 åring. Han skulle blir så glad för egentid tillsammans med mamma utan de två vilda små !
  Min fina, omtänksamma, tålmodiga Mille förtjänar så att vinna detta ! Hejja oss !

 67. Therese Andersson

  20 september !

  Vill såååä gärna vinna, så att jag kan få bjuda med min fantastiska blivande 5 åring. Han skulle blir så glad för egentid tillsammans med mamma utan de två vilda små !
  Min fina, omtänksamma, tålmodiga Mille förtjänar så att vinna detta ! Hejja oss !

 68. Caroline

  Den 20/9 har filmen premiär. Jag älskade playmobil som liten och nu är det en av dotters favorit saker att leka med. Nostalgi på hög nivå och det gör mig så glad, gör det lite lättare när hon vill att man ska vara med att leka 🙈. Eftersom det är bådas favoriter att leka med skulle det vara superkul att få se filmen tillsammans på bio och dessutom få vinna nya figurer att leka med ihop 🤗

 69. Sanna Jonsson

  Filmen har premiär 20 september! Min son älskar ”playmo” mer än något annat och har aldrig varit på bio! Det skulle vara magiskt att få gå tillsammans och dessutom höra din dubbning! 😍 Vi ska snart flytta och det skulle vara perfekt för min lilla pojk att få lite kul vid sidan av flytten tillsammans med mamma!

 70. Helena

  20 sep har filmen premiär.
  Jag vill hemskt gärna ge detta till min son som snart fyller 4 år! Han är världens bästa och ska snart bli storebror för andra gången, då passar det utmärkt med lite extra mamma son tid innan bebisen kommer och allt vad det innebär för hela familjen. Håller tummarna för vinst😍👍🏻👍🏻🥇🏅

 71. Jessica

  Den 20 september har filmen premiär! Det hade vart perfekt att vinna då min stora som fyller 5 snart. Han är en riktig ”pappaunge” så jag försöker ta varenda tillfälle som går att få umgås med honom, bara han och jag.

  Tusen tack för en fantastisk blogg <3

 72. Emma Moberg

  Filmen har premiär den 20 september! Min 3,5 åriga tjej skulle bli så glad om vi vann, kanske särskilt just nu när jag är gravid i v.36 och en lite ”tråkig mamma” som inte orkar leka så mycket längre

 73. Frida Åhlstedt

  Den 20 september har filmen premiär. Jag skulle så gärna vilja vinna för att ha en mysdag med min dotter, Li. Hon älskar playmobil allt från älvor till drakarna och city. En mamma och Li dag när hon får känna sig speciell, utan lillebror som både tar och får mycket uppmärksamhet. ❤️

 74. Kim

  Filmen har premiär den 20 September. Min son fyller fyra år snart. Hade så gärna velat ge han detta. Efter först 3 år som föräldraledig och sedan studier i två år (1,5 år kvar). Kan varje månad vara lite kämpig att få ihop. Han älskar playmobil och kan leka med det i timmar. Detta hade varit den bästa presenten vi kan ge honom och jag skulle verkligen önska jag fick möjligheten att ge honom det.

 75. Ida Westerlund

  Filmen har premiär den 20 september.
  Båda mina barn älskar playmobil och det hade varit så kul att få göra något roligt tillsammans med dom, speciellt nu när min man/barnens pappa ligger med helgipsat ben i 10 veckor framöver, som han dessutom inte får stödja på.
  Jag och barnen skulle behöva få göra något roligt tillsammans, de får alldeles för lite tid och uppmärksamhet nu när situationen är som den är.
  Du är för övrigt grym, älskar din ärlighet och att du är så öppen ❤️

 76. Hanna

  20/9 har filmen premiär. Jag vill vinna för att överraska min son med bio som han älskar och dessutom lite roliga saker som jag vet att han skulle uppskatta att leka med.

 77. Ida Westerlund

  Filmen har premiär den 20 september.
  Båda mina barn älskar playmobil och det hade varit så kul att få göra något roligt tillsammans med dom, speciellt nu när min man/barnens pappa ligger med helgipsat ben i 10 veckor framöver, som han dessutom inte få stödja på.
  Jag och barnen skulle behöva få göra något roligt tillsammans, de får alldeles för lite tid och uppmärksamhet nu när situationen är som den är.
  Du är för övrigt grym, älskar din ärlighet och att du är så öppen! ❤️

 78. Emma

  🍿Premiär 20 september🥤Jag vill ta med mig min fina 4,5 åriga Freja på en mamma-dotter bio. Med en 2 årig viljestark men ack så go lillasyster som styr och ställer både i vardagen och leken så kan storasyster behöva smita iväg på eget äventyr och kanske ha en egen liten hemlig låda med playmobil i 🤩😁

 79. Malin storm

  20 September har filmen premiär. Min tös som är 4 år älskar playmobil. Hennes farmor och farfar har sparat massa av deras barns playmobil. Som hon älskar att leka med när hon hälsar på dom. Hon skulle bli överlycklig att få ett eget sett ☺

 80. Ellinor

  Filmen har premiär den 20:de september. Det skulle va så kul att få ta med min snart 5 åriga kille på filmen som precis firat ett år som storebror. Ekonomin är ju en helt annan som föräldrarledig så lite guldkant på tillvaron vore ju inte helt fel 😊 sen egentid med min förstfödda utan lillebror vore skönt för oss båda ❤️

 81. Pernilla

  Filmen har premiär den 20 september. Jag hade velat vinna detta då de hade vart en perfekt present till min son som fyller 5 år i början av oktober🥰. Så han kunde fått bio med egentid med mig för de är inte lätt att få till med 4 barn. Och man kommer lätt i kläm som mellanbarn. Och han älskar Playmobil

 82. Jessika Ådin

  Den 20 september har den premiär! Jag skulle såå vilja ta min son med på denna film. Han älskar playmobil och han har alltid gillat idén med att han själv kan välja frisyrer på sin gubbar och att han kan ha gubbarna inuti sin brandbil som han har från playmobil. Han är en kille med så mycket fantasi och han leker verkligen med sina älskade gubbar. Vore så kul och vinna detta!

 83. Jessika

  Den 20 september har den premiär! Jag skulle såå vilja ta min son med på denna film. Han älskar playmobil och han har alltid gillat idén med att han själv kan välja frisyrer på sin gubbar och att han kan ha gubbarna inuti sin brandbil som han har från playmobil. Han är en kille med så mycket fantasi och han leker verkligen med sina älskade gubbar. Vore så kul och vinna detta!

 84. Katrin

  Den 20:e september har filmen premiär!
  Skulle vara så roligt att få se den här filmen med min 5-åring som älskar att leka med Playmobil. Han har bara varit på bio en gång tidigare och då jag är ensamstående så finns inte alltid pengar till nöjen eller playmobil till sonen. Så den här vinsten skulle vara underbar för oss båda då det skulle vara så roligt att se lyckan i hans min när jag berättar om vinsten. 😍

 85. Malin

  Filmen har premiär 20/9. Mina barn älskar playmobil och har satt upp playmobil filmen högst upp på “att se filmer” listan. Hade varit så kul att få överraska dom med en riktigt mysdag och få se den filmen tillsammans 💖

 86. Hanna Aldén

  Filmen har premiär den 20 september! Min son som är 7 år längtar efter att få se den tillsammans med en lika playmobil tokig kompis. Hade varit jätteroligt att få överraska sonen och hans kompis med biobiljetter till Playmobil the movie.

 87. Pethra

  Filmen har svensk premiär den 20 september. Jag väljer att tävla och hoppas på tur att vinna då vår 6-åriga dotter älskar Playmobil över allt annat, hon önskar sig aldrig något annat än detta och får hon pengar sparar hon dessa för att köpa nytt från just Playmobil. Hon skulle tokälska om vi vann biljetter till filmen, som hon faktiskt inte har någon aning om att den kommer på bio snart.

 88. Lina Eckerström

  Svar : 20 september.
  Jag & äldsta dottern har gjort det till vår grej att vi går ut & äter och avslutar med bio, bara hon & jag 💛 Denna filmen har vi redan spanat in och är superpepp på! Hade ju vart superkul att vinna.
  Figurerna hade blivit välanvända av både stora & lillasyster som älskar att leka med playmobile. Vi håller tummarna stenhårt!
  Och superkul att få höra din röst på bio, wow vilken grej 😍

 89. Lina Eckerström

  Svar : 20 september.
  Jag & äldsta dottern har gjort det till vår grej att vi går ut & äter och avslutar med bio, bara hon & jag 💛 Denna filmen har vi redan spanat in och är superpepp på! Hade ju vart superkul att vinna.
  Figurerna hade blivit välanvända av både stora & lillasyster som älskar att leka med playmobile. Vi håller tummarna stenhårt!
  Och superkul att få höra din röst på bio, ska vilken grej 😍

 90. Sara

  Den 20 september har den premiär. Alla mina tre barn älskar playmobil. Även 1-åringen men hon får nog inte följa med på bio om vi vinner. Vinna vill jag göra för att det skulle vara roligt för syskonen att gå på bio tillsammans samt att kunna leka med grejerna tillsammans 😊

 91. Johanna

  Premiär 20 september! Drömmens dröm hade varit att få ta med min 4åring till en film där JAG hade dubbat en röst såklart, men näst bäst vore att få gå på bio med henne och mysa med massa poppisar och sen komma hem och fortsätta filmfantasin med Playmo!

 92. Rebecca

  Filmen har premiär 20/9.

  Min äldsta son (9år) har älskat Playmobil sedan han var yttepytte liten. Att få ta med honom på bio skulle vara så mysigt! Med två småsyskon hemma som konkurrerar om uppmärksamhet så är det inte alltid lätt att vara äldst.. det skulle bli en fin upplevelse att göra ihop! Att leka med playmobil gör vi gärna hela familjen 🙂

 93. Therese

  Premiär den 20e september.
  Jag vill vinna för att överraska min dotter Tuva 5 år med hennes första biobesök.

  Ps Jag vill också dubba.

 94. Emelie

  Filmen har premiär fredagen den 20 september.
  Hade så gärna velat ta med sonen för att se denna vilket då kommer bli hans första gång på bio! Han som älskar playmobil! 💕

 95. Johanna A

  Filmen har premiär 20e September och jag vill så gärna gå med mina döttrar! Det är så sällan vi hinner iväg och ha kvalitetstid när vardagen är igång med skola, fritidsaktiviteter och helgjobb för mig. Dom skulle blir såå glada!! ❤️

 96. Johanna

  Filmen har premiär 20e September och jag vill så gärna gå med mina döttrar! Det är så sällan vi hinner iväg och ha kvalitetstid när vardagen är igång med skola, fritidsaktiviteter och helgjobb för mig. Dom skulle blir såå glada!! ❤️

 97. Louise

  Filmen har premiär den 20/9.
  Jag ser fram emot att se filmen med sonen och så vill jag gärna höra din karaktär också.

 98. Isabella Brådhe

  Så himla roligt att vara rösten till en playmobil gubbe/gumma. Jag lekte jämt med playmobil när jag var liten (gör fortfarande ibland)…. Filmen har premiär 20september. Hoppas jag vinner så jag kan ta med min systerson på detta. Han är så duktig i skolan och med fotbollen så vill ge honom något extra. Det är han värd! 🌸💕