Vill också ha en hund – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Vill också ha en hund

Angelicas lilla valp är jordens gulligaste. Monkey är helt fantastisk och i helgen var vi hundvakt åt henne några timmar. Dom timmarna hade gärna fått gå mycket långsammare. Visst är det en extra liten att hålla koll på som inte får stoppa in småsaker i munnen eller klättra i trappan, men oj vad mycket kärlek en sån liten hårboll kan ge. Monkey min Monkey. Jag vill så gärna också ha en hund, men det får vänta några år till. Kanske att vi kan ha hund när Bonnie blir runt 6-7 år, men just nu skulle det bli ett ansvar för mycket i vår familj. Ibbes största oro med en hund är dock att båtlivet ska bli lidande, men jag tror att en hund anpassar sig. Jag har träffat många skeppshundar ute i skärgården och det verkar gå utmärkt.

Monkey har hur som helst tagit en given plats i mitt hjärta. Jag längtar tills vi har vårt nya kontor där Monkey kommer att få vara med varje dag. Det kommer att bli så mysigt. Vårt kontor kommer ligga i en nybyggd “stadsdel” i Täby och på markplan. 2020 kommer bli ett år att minnas för evigt. Det kommer vara starten på något helt fantastiskt.

Snöig morgon med Monkey. Hon blev alldeles sprallig av snön under de små tassarna.

Elsa fick hålla i kopplet till hennes stora glädje.

Ja, ni ser ju. Hon är helt bedårande! Jag var med hos uppfödarna några gånger och Monkeys mamma var en magisk hund. Alla deras stora hundar hade själ och gav mig ro i själen.

Monkey älskar att busa med Elsa. Hon hoppar och studsar som en liten apa när Elsa springer!

Elsa ordnade med en vilostund på golvet med täcken och kuddar. Ni ser ju kärleken i Elsas ögon. Hon är helt förälskad i Monkey.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Mina föräldrar skaffade två hundar när vi barn flyttat hemifrån. Dom hundarna är med på sjön 6 v i sträck varje sommar! Inga problem. Ibland får dom välja ö utefter att det måste gå att gå långpromenad bara, men det gör dom inte jämt. Men är båtliv viktigt kanske man ska skaffa en ras som är lagom stor för ens båt samt en som inte behöver motioneras flera mil om dagen 🙂