Viktigt att synas i mörkret – med skorna! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Viktigt att synas i mörkret – med skorna!

I annonssamarbete med Scorett

Winter is coming! Jag tycker att det är så mysigt att vintern är på ingång! Jag hoppas på mycket snö och mängder av myskvällar framför vår nya brasa i huset. En sak som är härlig på vintern när temperaturen sjunker är att hålla sig varm om fötterna. Det gör jag mer än gärna i ett par skor från Scorett och märket Canada Snow. Om ni inte har testat ett par, gör det! Att sätta på sig ett par Canada Snow med fårskinn är som att sätta ner fötterna på ett par moln. Exakt så sköna är dom.

Jag ser fram emot härliga promenader i mina senaste Canada Snow som är av högsta kvalite. Jag älskar färgen. Jag har upptäkt hur svårt det är att se människor i mörkret när jag kör bil, och en superbra grej med just den här modellen är att den har reflexer. Så himla viktigt att ha det någonstans på kroppen för att synas i mörkret. Du hittar mina rosa skor HÄR! Canada Snow har flera supersnygga modeller och du hittar fler modeller HÄR.

Modellen, Mount Baker är en curlingkänga i rosa mocka.

Skorna har en antislip-yttersula och de är fodrade med äkta fårskinn.

Älsk på färgen på dessa skor!

Här ser man tydligt var reflexerna på skorna är! Så smart – och snyggt!

Canada Snow Mount Baker Boots i vitt hittar du HÄR. Du hittar samma modell i lila HÄR och i grönt HÄR.


Canada Snow har bland annat vantar/handskar och mössor hos Scorett också. Du hittar min mössa HÄR och mina gosiga tumvantar HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.