Viktiga papper på rätt plats – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Viktiga papper på rätt plats

Jag skrev tidigare om att jag har börjat med en för mig ny tjänst, e-Boks. Det inlägget kan du läsa här. Där listar jag 5 fördelar med att använda tjänsten. En av de bästa fördelarna tycker jag är att jag kan ha koll på viktiga dokument var som helst – när som helst.

Vad är e-Boks? Det är en digital brevlåda, en app och en tjänst som hjälper till med att få struktur och koll på viktiga handlingar och myndighetspost – digitalt. Så himla smidigt att slippa ha allt i pappersform, vilket ju också är slöseri på naturens resurser. Anslut dig till e-Boks du också! Det är gratis och utan reklam. Klicka här för att komma till e-Boks och registreringen. 

Jag har laddat upp pass, mitt id och mina kontokort i appen. På så sätt slipper jag rota fram korten eller passet varje gång jag vill veta mina kortuppgifter eller passnummer, vilket är ganska ofta eftersom att jag shoppar en hel del på nätet. Det måste finnas fler än jag som ligger i sängen och klickar hem saker innan jag somnar?

Det jobbigaste då tycker jag är att gå upp ur sängen och ner för trappan för att hämta plånboken så allt som oftast struntar jag i köpet. Nu slipper jag hoppa över mina älskade spontanköp, hehe. Jag tycker att det är himla smart med allt på ett och samma ställe. Jag har även registrerat så att jag får min post digitalt till e-Boks från till exempel Agria.

Det är som sagt gratis att ladda ner appen och tjänsten e-Boks och det är helt utan annonser. Du hittar appen här för apple, android och Windows-telefoner.

En annan bra grej med e-Boks är att om du anmäler dig till Storebox via appen får du automatiskt kvitton från deltagande butiker i din e-Boks när du betalat med ditt kreditkort. Hur många gånger har man inte tappat bort ett kvitto?

Här kan du läsa mer om e-Boks och registrera dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Hej!
    Fick nyligen reda på att min bästis ska gifta sig i vår och nu ska vi börja planera möhippa. Jag har aldrig varit på någon och känner mig helt lost. Kan inte du snälla göra ett inlägg med tips för en perfekt möhippa, eller kanske flera olika förslag beroende på budget. Gärna tips på en rolig kidnappning också ❤️