Jessica Lagergrens

Vi har sålt huset!

Nu är alla papper påskrivna och en riktigt spännande budgivning är över. Det blev över 18 900 besök på vår annons på hemnet och budgivningen drog igång igår och avslutades idag. Jag är så glad över att vi slipper ha fler visningar. Det var kul att styla och fixa men ganska påfrestande att göra det med två barn. Hela 29 bud blev det med två budgivare som slogs om huset. Vid varje pling i telefonen blev man på helspänn! Så skönt att vi har sålt men också en känsla av vemod. Det är så många minnen i det här huset.

Jag tyckte att det var roligt att lägga bud i en budgivning men att vara säljare var såklart ännu roligare! Nu kan vi andas ut och på riktigt börja planera vår flytt. Jag ser så mycket fram emot att fira jul i vårt nya stora hus! Drömjul där alla får plats utan att behöva trängas. Det ska bli så mysigt.

Vi är gladare än vi ser ut, haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej! Skrev tidigare men fick inte svar på min fundering så jag provar igen.
  Jag undrar hur det gick med din graviditetsdiabetes? Har du den fortfarande kvar eller gick det över med förändrad kost?

  1. jessicalagergren

   Jag har inte varit på återkontroll än, men hade bra värden hela graviditeten och direkt efter. Så svaret är väl ja, det gick att kostbehandla. 🙂

 2. Maria

  Sjukt stor prisskillnad ändå. Jag sålde min 1a på Lidingö för nästan samma summa som ert hus. Åkersberga ör ju visserligen väldigt långt bort från Stockholm city 🙈 kul med ert nya hus och att du ser julen framför er där! Vi ska försöka sälja vår lägenhet och köpa hus nästa år 🙂

  1. Louise

   Fast huset de sålde var en bostadsrätt, det är oftast ganska stor skillnad på priset på ett bostadsrättshus och ett som man äger (kommer inte ihåg det korrekta ordet för det).

   1. Maria

    Heter äganderätt och finns massor av hus i Haninge/Huddinge/Sollentuna som är bostadsrätter för 5 miljoner och uppåt + avgift för 4-5000kr/mån

    1. Anna

     Det finns det i Åkersberga också om vi nu ska vara sådana.

     Men varför ska vi det? Det är ju inte som Jessica påstått att hennes hus är lika dyrt på Lidingö eller ens dyrt öht.

  2. Felicia

   Asså förlåt men vad sjutton var det för kommentar? Vad hade deras försäljning med din att göra??? O när sa hon att Åkersberga låg i Stockholm c???

 3. StrongMama

  wow vad snygga ni ser ut på bilden, båda är ju värsta hunkarna! 🙂
  om man kan säga hunk till dig som kvinna? Men du vet vad jag menar… haha
  Grattis till sålt hus!!