Vi har något att berätta…. – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Vi har något att berätta….

Vi har köpt hus!! Jag är SÅ så såååå glad! När det här huset dök upp på hemnet kände ju jag direkt att det var vårt hus. Jag skärmdumpade bilden på köket och skickade till familjen och skrev “här ska vi fira jul i år”. Målbild deluxe som nu blir till verklighet! Vi flyttar in den 22 november. Vilket år det blev. 2019 är året när jag tog körkort, blev tvåbarnsmamma och HUSÄGARE! Här är en bild på nya köket!

Här ska vi fira jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Vad kul, GRATTIS! Var ju tvungen att titta hemnet när du skrev att du hittat ditt drömhus och jag visste direkt när jag hittade det att det var det du menade. Sååååå fint hus! Vilken lycka!

 2. Elin

  Åhh va fint! Stort grattis 😍 Huur underbart att hitta rätt hus som man bara längtar att flytta till. Vi flyttade till hus för ca 1 1/2 år sedan men kände aldrig så för detta hus, så vi kommer nog leta vidare 😅 Vill gärna se meera bilder ☺️
  Kram 😘

 3. Ellan

  Gud så kul, grattis!
  Vet precis känslan när man hittat Huset med stort H.
  Berättar mera om vart det ligger och hur stort osv. Så vill vi så klart se fler bilder 😃

 4. emma

  wow!! shit vad kul. har verkligen hållit tummarna för er sen du skrev att ni hade lagt bud. så kul att det blev ert! =D

 5. Mikaela

  Åh stort grattis!! Ser helt fantastiskt ut. Nu vill man ju se resten av huset 😃 Ska bli spännande att få följa er husresa 😍

 6. Kajsa

  Åh vad roligt, stort grattis till er! Vad nyfiken man blir att se mer av huset. Ligger det i närheten där ni bor nu eller blir det flytt nån helt annanstans?