Veckans invägning – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Veckans invägning

Oj oj oj hörni! Nu kommer jag låta lite självgod men: FY FABIAN OCH DRA MIG BAKLÄNGES vad grym jag är!! Jag är så fruktansvärd glad och lycklig och alla fina och positiva ord man kan komma på. Den här veckan visade vågen –0,8 kg. Nästan ett HELT kilo till alltså! Jag var beredd på ett mindre tapp den här veckan i och med förra veckans enorma minskning på –2,9kg men vågen gjorde mig inte besviken. Jag känner mig just nu som världens starkaste person och att ingenting kan stoppa mig för att jag ska nå mitt mål. Nu har jag gått ner 7,7 kg totalt på 7 veckor och det är verkligen en grym viktminskning på den tiden och helt enligt plan. Kommer ni ihåg när jag skrev att jag skulle minnas hur det känns att bära runt på över 7 kilo förut när jag tyckte att det var jobbigt att bära Elsa i babybjörnen på långpromenaden? Jag skrev det HÄR och det var 14 oktober. Alltså en månad sen. NU har jag nått dit. Och jag har gått ner mer än vad Elsa väger idag. Helt otroligt faktiskt! För mig fungerar verkligen Viktväktarna!

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan

FullSizeRender-12

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maja

  Åhh! Heja dig!!! Du är bäst!!’
  Kämpar själv sen evigheter med vikten och aldrig riktigt kommit igång. Du får hemskt gärna berätta mer. Har aldrig testat Vv, kör du via nätet mm???

  Kramar från Maja (Igelkottafisk)

 2. Mamma Malin

  Du är grym!! körde själv på vv efter min dotter kom och det är ett toppen sätt när man fortfarande kan äta typ allt ju

 3. Linda

  Tycker att du är så fantastiskt vacker! Så skönt att viktväktarna fungerar för dig.

  Jag själv följer inte någon speciell grej utan bara slappnar av, äter mindre och rör på mig mer. har tidigare provat allt möjligt utan resultat men nu helt plötsligt för några månader kändes allting helt rätt. Jag känner ingen press att gå ner i vikt och nu fungerar det. Så häftigt hur kroppen fungerar tycker jag ^^

  Kram!

  PS: Älskar tvillingpodden! Skrattat högt varje avsnitt 😛

 4. bea

  Äter du hela din veckobonus man får varje vecka. Jag gick inte ner då bra när jag åt den så jag blev lite deppad och slutade med Viktväktarna. Den tillhör ju ändå nya systemet men men…

  1. jessicalagergren

   Hejsan!
   Ja, jag äter oftast upp hela veckobonusen. Jag sparar alltid den till fredag och lördag och håller mig till mina vanliga points i veckorna. 🙂

  1. jessicalagergren

   Hejsan! Min kropp mår bäst om jag äter något var 3:e timme, så det försöker jag hålla. Frukost vi 7, mellanmål vid 10, lunch vid 13, mellanmål vid 16, middag vid 19. 🙂 Jag gör veckomatsedel varje söndag för att inte hamna i “sugen på fällor”. 🙂 Ex. på middagar är köttbullar och makaroner eller stomp av broccoli/blomkål. Lax & potatis & tzatziki gjord på kvarg, tonfiskpasta, köttfärssås och spagetti. 🙂 Vanlig mat liksom. 😀

 5. Linda

  Wow!! Blir så imponerad!mskulle också vilja gå ner en del. Men det går bara inte, och jag kan inte låta bli godis..o marabou.
  Funderar på att testa VV o se om det är något för mig. Kan du inte berätta mer om det? Går du på möten? Eller är allt via nätet? Tips o tricks?
  Tack på förhand!

 6. Maria

  Du är verkligen så, SÅ GRYM! Så himla duktig! Du har all rätt att vara stolt! Stor kram till dig och tack för att tvillingpodden finns, det gör åtminstone en del av en promenad så himla mycket roligare <3

 7. Sofia

  Gud va peppad o motiverad man blir av att läsa detta Grymt duktig är du! Ska oxå prova Viktväktarna men först nästa år. Har bf 7 januari så efter det!

 8. Anne

  Du är fantastisk tjejen! Ettårsstrategin är ursmart och vilken bit du kommit på väg redan! Glad att vi får följa din resa! Mitt måndagslunchnöje nuförtiden: att kolla din invägningsuppdatering!

 9. Tua

  Wohoo, du är så grym och duktig! Försöker själv gå ned i vikt, men ger upp så lätt när jag inte ser någon förändring/resultat 🙁 men du är sån inspiration som kämpar oavsett vad vågen visar!

  Tack för en underbar blogg, och vilka fina namn Elsa har!
  Kraaaam!

  1. jessicalagergren

   Tack snälla! Jag var precis likadan förut, jag ville se snabba resultat annars gav jag upp. Men den här gången är det något som är annorlunda för mig. Jag har redan innan bestämt att ge det 1 år. Det gör mig mkt mindre stressad över att “inget händer”. Det klassiska uttrycket “många bäckar små” stämmer verkligen när man följer VV. -0,8 ena veckan, -1,3 andra och -0,7 tredje blir ju en hel del tillsammans! Jag har ju även gått upp 1kg en vecka, men om man räknar på helheten är det ändå 7,7 kg på 7 veckor och det är ju så bra! 🙂 Kämpa på! Stor kram!

 10. Elle

  Du ÄR grym!! Klart du ska slå dig för bröstet, det är ju bara du som gör och kan göra denna resa och du har en sådan skön inställning!!
  Heja dig!!