Veckans avsnitt av Tvillingpodden – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Veckans avsnitt av Tvillingpodden

Som ni vet var jag ensam hemma med båda barnen hela förra veckan samtidigt som jag packade ner halva vårt hus i kartonger inför fotograferingen. Jag och Angelica försökte verkligen få till det med inspelning av Tvillingpodden men jag hann helt enkelt inte. Igår var jag hos Angelica och spelade in nästa veckas avsnitt. Vi hade hoppats hinna spela in den här veckans avsnitt också men det hanns inte med. Mamma var barnvakt åt alla fyra barnen ute i en lekpark och att be henne vara ute en timme extra kändes inte aktuellt.

Det kommer bli lättare att spela in Tvillingpodden när Angelica inte längre jobbar på Skincity. Det är ett himla pusslande nu för att få ihop det och jag hoppas att ni kan ha överseende med det. Jag förstår att det är tråkigt när det inte kommer ett avsnitt som man ju är van vid, men livet kommer emellan ibland och så måste det få vara utan att det blir sura miner tycker jag. Hoppas ni håller med!

Lilla Twinnie!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag har all förståelse för att det blir svårt att få ihop det för er, men ni kanske kan förvarna om det isf? För nu kom ingen info alls och då blir det mer frustration när inget avsnitt läggs upp. Tror alla förstår läget om ni är öppna med det…

 2. Ida

  Helt förståeligt att ni inte hann spela in ngt avsnitt denna vecka tycker jag. Saker kan ju komma emellan. Saknade såklart avsnittet eftersom det är min måndagsrutin att lyssna på det 😀 Håller tummarna för att det går bra med försäljningen av ert hus och stort GRATTIS till nya huset!

 3. Hanna

  Ni ska ju såklart göra det som känns bäst för er! Förstår att det inte alltid går att få ihop, men jag hade uppskattat om ni kunde säga till att det inte blir något så slipper man gå in och bli besviken gång på gång 😁

 4. Johanna

  Jag tror att det skulle göra mkt om ni bara berättade att det inte blir något avsnitt, istället för att göra det flera dagar senare:)

  1. Anna

   Dom får ju massor av kommentarer/trafik på blogg och Instagram med frågor om var programmet är, varför det inte släppts osv. Mer kommentarer ger mer betalt vid samarbeten etc. Så det är nog medveten strategi att inte berätta något i förväg. Allt för uppmärksamhet och pengar för dessa tvillingar.

   1. jessicalagergren

    Så är det inte alls. Jag får absolut inte mer betalt vid ett samarbete på grund av fler kommentarer. Inte ens om jag har mer trafik får jag mer betalt så där har du tyvärr noll koll kokosboll. Vi brukar säga till att det inte kommer ett avsnitt men tiden har inte funnits och sen har jag inte tänkt på att skriva det eftersom att vi har försökt få till en inspelning i efterhand. Ta din bittra ton och gå ut i skogen för att få lite frisk luft. Hare bra hej!