Jessica Lagergrens

Veckan som gått

Jag kör den här listan varje söndag från och med nu. Jag har lånat den av Sofie. igen.

Vad har varit bäst i veckan?
Det bästa har helt klart varit inflyttningen i vårt kära kontor. Jag och Angelica har renoverat och fixat för fullt! Här är armeringsnätet som vi har sprayat svart och satt upp på väggen. Armeringsnätet är från ByggMax och ljusslingan från Indiska. Vi ska såklart sätta upp mer saker men färgen tog slut i skrivaren. Här kommer vi numera sitta och jobba varje söndag fram tills att Ibbe och Stefan går på pappaledighet, då är tanken att vi ska jobba 9-15, eller som vi känner för. Drömmen!
Skärmavbild 2015-11-29 kl. 20.05.41

Vad har varit sämst i veckan?
Det har varit en väldigt bra vecka men sämst har kanske varit att jag har varit sugen på godis konstant.

Vad har du sett för filmer?
Alltså jag såg en oväntat rolig film igår. Vi råkade ha på nån Cmore-kanal och så började ”Let´s be cops”. Jag skrattade högt sååå många gånger. Älskar när man ser en film som man inte vet finns och som man har noll förväntningar på och så är den superkul.
Skärmavbild 2015-11-29 kl. 20.03.56

Har du gråtit något?
Nej, inte för att jag har varit ledsen iaf. Isf för att jag skrattat tills jag gråtit vilket inte är helt ovanligt när man umgås med Angelica. 

Vad längtar du efter?
Just nu längtar jag efter julen. Tur för mig att den är runt hörnet! Jag har inte hunnit sätta upp julstjärnor hemma än, allt fokus har legat på Kontan. Får se om jag hinner det imorgon.

Vad har du ätit mest av?
McDonalds. På riktigt. Därav sockersuget. Jag blir sjukt sugen på godis när jag har ätit på Mcd. Jag har såklart räknat in all mat i vv-appen, så därför har jag fått gå runt och vara sugen och hungrig den här veckan eftersom att jag har valt onyttig mat. Veckan som kommer ska gå i grönsakernas tecken.

Vilken låt sammankopplar du med den här veckan? 
Ett sista glas – Miriam Bryant

Vilka emojis får sammanfatta veckan?
Skrattar så den gråter-emojin, partystruten och tomten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej, så himla kul med eget kontor! Det är ju typ drömmen! Där kommer ju poddiluringen blir grejt! (Som om den kan bli bättre! Störtrolig redan nu!!)
    Påtal om pappaledighet, hur tänker ni med föräldradagar? Man blir ju inte tät på att vara FL precis…. Sitter här själv med en 7 månaders och börjar fundera lite smått. Alla säger att det är bra att spara så många dagar som möjligt, men hur ska man då har råd att leva liksom? Trots att min man ändå tjänar mer än medelsvensson…. Ungar är ju inte billiga i drift. Hehehe. Hur tänker ni/du kring detta? Och måste ju också säga, det måste ju vara heeeeelt underbart att få bara ”ledig” med sin bästa vän och tvilling

    1. jessicalagergren

      Själva nätet kostade 55 kr, sen köpte vi två burkar sprayfärg för 100kr/st. Så det landade på 255 kr =)