Vecka 36 – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Vecka 36

Nu är det inte långt kvar hörni! Hon kan ju egentligen komma när som helst nu, hon är i princip klar. Som senast har jag räknat ut att hon kommer om 51 dagar. Jag har bf 30 maj, men låt säga att jag går över tiden, blir igångsatt och förlossningen tar 3 dygn, då kommer hon 17 juni. Jag gissar att hon kommer 7 juni. Vad tror ni?

 

image

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milllans

  Du är verkligen jättevacker Jessica! Jag blev tokig i slutet av graviditeten för jag gick bara och letade tecken på att det skulle börja 🙂 men blev igångsatt till slut för att de trodde att hon var gigantisk :). Jag gissar på 5 juni. Kram

 2. Malin

  Du har inte lust att skriva ett inlägg om kroppens förändring? Samlar du mycket vätska? Är du lika snärtig som vanligt? Känner du dig pigg o fräsch eller trött o tung? Har du gått upp mycket/lite mot vad du trodde? Typ så?:):) stor kram fina Jessica!!!

 3. Mp

  Jag tror hon kommer 10juni, själv väntar jag på tvåan bf+5 idag. Frustrationen är fruktansvärt och jag är som ett bi, även på bebben i magen, som vägrar komma ut. Alla bara pluppar ungar runt omkring mig men i te vi inte !!!

 4. Jesse

  Åh vad skönt… själv ska jag ha min andra bebis den 20 maj. Så snart är det dax. Och det är underbart att snart få tillbaka sin kropp. Hur mår du då? Och jag tror att du får den 28 maj. Jag fick min första i v 36 så man vet aldrig. 🙂 kram

 5. Kajsa

  Åh vad härligt! Jag minns hur konstigt det var att gå och vänta. Jag gick över 18 dagar (förlossningen igång av sig själv samma dag som jag skulle bli igångsatt ) och hade turen att inte ha det jobbigt rent fysiskt. Visst, långa promenader och storstädning orkades inte med varje dag men lite ibland. Däremot tyckte jag att det var hemskt rent psykiskt, att gå och vänta på något som inte går att visualisera riktigt för man har aldrig varit med om det. Att vänta på nått som man inte vet när det ska hända, hur det ska hända, hur det ska kännas eller hur det kommer gå och samtidigt längta efter det som en tokig och vara lite rädd… ja, det är mycket känslor under en graviditet!

  Jag önskar er all lycka! Du ser så lycklig och härligt harmonisk ut med lilla Elsa i magen